Kiristyksen kohteeksi joutunut Hollywood-tähti myönsi pettämisen: Hurvitteli Las Vegasissa – vaimo kotona viimeisillään raskaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiristyksen kohteeksi joutunut Hollywood-tähti myönsi pettämisen: Hurvitteli Las Vegasissa – vaimo kotona viimeisillään raskaana

Koomikko ja näyttelijä Kevin Hart sanoo olevansa ”syyllinen”.

18.12.2017 7:52

Hollywood-näyttelijä Kevin Hart myöntää pettäneensä vaimoaan tämän ollessa viimeisillään raskaana, People-lehti uutisoi. Pettäminen nousi julkisuuteen, kun Hart julkaisi syyskuun lopussa videon, jossa kertoi jonkun kiristävän häntä ”seksuaalisesti provokatiivisella” videolla. Viihdesivusto TMZ:n mukaan videolla näyttelijä on intiimissä tunnelmissa naisen kanssa.

– Olen syyllinen, Hart myönsi The Breakfast Club -radio-ohjelmassa.

– Se on enemmän kuin vastuutonta. Sitä ei käy kieltäminen. Se oli Kevin Hartin tyhmin hetki. Se ei ollut hienoin hetki elämässäni.

Hartin vaimo Eniko Parrish oli pettämisen tapahtuessa kahdeksannella kuulla raskaana. Parin ensimmäinen lapsi Kenzo Kash on nyt kolme viikkoa vanha.

Hart ja Parrish tapasivat vuonna 2009 ja menivät naimisiin elokuussa 2016. Hart on joutunut pettämiskohujen kohteeksi aiemminkin.

Viime elokuussa Parrish kirjoitti Instagramissa parin olleen yhdessä kahdeksan vuotta. Seuraajat kuitenkin pian huomauttivat, että Hart oli eronnut ex-vaimostaan vasta kuusi vuotta sitten.

Parrish kuitenkin kiisti sittemmin poistetussa viestissä olleensa eron syy.

– Heidän avioliittonsa oli rikki jo ennen kuin astuin kuvaan...He elivät erillisiä elämiä eri kodeissa. En koskaan ollut salaisuus, nainen kirjoitti The Washington Postin mukaan.

Hartin ex-vaimo Torrei Hart kertoi myöhemmin Inside Edition -televisio-ohjelmassa ”valheiden ja uskottomuuden” olleen syy avioliiton hajoamiseen. Kevin ja Torrei Hartilla on kaksi yhteistä lasta.

Heinäkuussa Kevin Hart kuvattiin naisen kanssa yhdessä takapenkillä. Kuvat näyttelijästä mysteerinaisen kanssa levisivät netistä, mutta Hart kiisti huhut pettämisestä.

– Näin päivän lopussa ei voi kuin nauraa tällaisille paskapuheille, Hart julisti tekemässään meemissä, johon hän oli laittanut oman kuvansa.

Kevin Hart tunnetaan stand up -koomikkona ja näyttelijänä. Hän on näytellyt muun muassa Scary Movie -elokuvissa. Hänet nähdään valkokankaalla myös uudessa Jumanji-elokuvassa.

Sony Motion Picture Groupin edustaja Tom Rothman, näyttelijät Dwayne Johnson ja Kevin Hart ja Hartin viamo Eniko Parrish uuden Jumanji-elokuvan ensi-illassa viime viikon maanantaina.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?