Viihde

Neuvolakäynti säikäytti Sampo Kaulasen Minttu-vaimon – kertoo blogissaan lääkärin löydöksestä: ”4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni”

Julkaistu:

vanhemman huoli
Minttu Kaulanen kertoo blogissaan, että pariskunnan tyttären sydämestä löytyi sivuääni.
Jounin kauppaa Ylläksellä pyörittävän Sampo Kaulasen Minttu-vaimo kertoo Kauppiaan rouva -blogissaan perheen saamista ikävistä uutisista. Michele Murphy-Kaulanen kertaa blogissaan neuvolakäyntiä, jolla todettiin, että kauppiaspariskunnan Rianna-tyttären sydäntä täytyy tutkia tarkemmin.

4-vuotias Rianna on Kaulasten kuopus ja ainoa yhteinen lapsi. Minttu Kaulasella on kaksi teini-ikäistä tytärtä aiemmasta suhteestaan ja Sampolla puolestaan on 12-vuotias tytär, joka asuu hänen kanssaan Ylläksellä.

Minttu Kaulanen kertoo blogissaan, että tavallinen neuvolakäynti säikäytti hänet, kun lääkäri totesi, että Riannan sydämessä on sivuääni.

– Mun 4-vuotiaalla kuului sydämestä sivuääni. Ilmeisesti tavanomaista leikki-ikäisillä, mutta tutkia täytyy. Se mahan pohjasta kouriva tunne joka kerta kun ajattelen asiaa, saa mut voimaan niin fyysisesti pahoin, huolestunut Kaulanen kirjoittaa blogissaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Vaikka lääkäri vakuutteli, ettei kyseessä välttämättä ole mikään sen vakavampi, on äidin huoli suuri.

– Joka tapauksessa minun tämän hetkinen olotilani on raskas, vaikka realistisesti tiedän, ettei tässä kohtaa voi muuta kuin tutkia. Ja uskoa siihen, että muutakin näkyvää oiretta olisi ilmaantunut.


Kaulanen kertoo blogissaan, että hän huolestuu lapsistaan heti, jos he ovat sairaana. Kolmen lapsen äiti myöntää, että pienikin ongelma saa hänet suunniltaan.

– Rakastan lapsiani enemmän kuin elämää. On kyse flunssaisesta 12-vuotiaasta, vauvarokon kourissa olevasta pienestä tai 17-vuotiaasta, jolta poistetaan nielurisat, tämä mun huoli ja tunne lapsista on yhtäläinen, hän toteaa.

Minttu Kaulanen asuu pääosin Tampereella yhdessä aiemmasta liitostaan olevien lastensa kanssa. Rianna-tytär kulkee äitinsä kanssa Tampereen ja Ylläksen väliä.


Minttu ja Sampo Kaulanen tapasivat Harry ”Hjallis” Harkimon luotsaaman Diili-ohjelman kuvauksissa vuonna 2010. Molemmat olivat tuolloin eronneet tahoillaan hetki sitten.

Pariskunnan värikästä elämää on seurattu Lapin Sampo ja kauppiaan rouva -sarjassa. Myös Rianna on nähty mukana ohjelmassa.

Kaulaset laukovat sarjassaan suoria mielipiteitään ja näyttävät avoimesti, millainen heidän parisuhteensa on. Sampo on kuvaillut amerikkalaiset sukujuuret omaavaa Minttua äkkipikaiseksi, eksoottiseksi ja iloiseksi.

Minttu kertoi aiemmin joulukuussa blogissaan, ettei hänen teini-ikäisten tyttäriensä seksivalistus mennyt aivan putkeen.

– ”Äiti. Millainen sun eka kerta oli?” Ah. Siinä. Koska en ole varustettu suodattimella, siis minkäänlaisella, niin vastaus kirposi huulilta ennen kuin ajatus kohtasi järkeni, Minttu kertoi lastensa kysyneen.

– No se nyt tuntui siltä, miltä tuntuisi jos tukkihalko tungettaisi per*****een…” Noin. Vuoden äitipisteet kerätty jälleen kerran, kauppiaan rouva oli täräyttänyt takaisin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt