Viihde

Missikaunotar Essi Pöysti sai kolmannen lapsensa: tuore isä julkaisi suloisen kuvan vastasyntyneestä – takana rankka vuosi

Julkaistu:

ilouutinen
Vuonna 2009 Miss Suomeksi valittu Essi Pöysti sai lauantaina kolmannen lapsensa.
Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti, 30, on saanut kolmannen lapsensa. Ilouutisen paljasti Facebookissa Pöystin puoliso, ex-koripalloilija Ville Mäkäläinen.

Mäkäläinen julkaisi tilillään kuvan, jossa hän poseeraa onnellisena vastasyntynyt vauva sylissään. Tuore isä on merkinnyt kuvaan myös pienokaisen äidin. Mäkäläinen kertoo kuvatekstissä, että sekä uusi tulokas että Pöysti voivat hyvin.
– Kauan jo rakastettu pikkuveikka on syntynyt tänään 11.50. Äiti ja poika voivat hyvin, Mäkäläinen kertoo mustavalkoisen kuvan kuvatekstissä.

Pöysti ja Mäkäläinen avioituivat kesällä 2015. Sairaanhoitajana työskentelevällä missikaunottarella on ennestään kaksi lasta, Aaro ja Armi. Kolmas lapsi oli erittäin toivottu, mutta matka sen syntymään ei ollut helppo.


Pöysti kertoi marraskuussa avoimesti IS:lle hänen elämänsä rankimmasta vuodesta. Pöystin raskautta varjosti pelko ja huoli vauvan terveydestä, sillä hän sai hiljattain kaksi keskenmenoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Suoraan sanottuna takana on ihan hirveä vuosi, Pöysti kertoi IS:lle marraskuussa.

Ensimmäisen keskenmenon Pöysti sai syksyllä 2016, kun raskautta oli takana neljä kuukautta. Kokemus oli äärimmäisen rankka ja pelottava.

– Se oli rankkaa aikaa. Ensimmäiset viikot keskenmenon jälkeen saatoin vain purskahtaa yhtäkkiä itkemään. Lapset ihmettelivät, mikä äidillä on.


Pöysti pysyi vahvana lastensa vuoksi ja pian hän oli jälleen raskaana. Myös toinen raskaus päättyi keskenmenoon keväällä 2017.

– Ensimmäinen keskenmeno oli jotenkin helpompi käsitellä. Toinen samanlainen heti perään oli todella paljon vaikeampaa.

Pöysti kertoi IS:lle, että vaikeimpina hetkinä Mäkäläinen auttoi häntä jaksamaan. Pariskunta päätti yrittää lasta uudelleen, kunnes lapsi lopulta syntyisi.

– Ville on niin paljon positiivisempi kuin minä. Saatan välillä sortua pessimistisiin ajatuksiin, mutta Ville ei.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt