Robbie Williams paljastaa maanneensa kolmen spaissarin kanssa – kuuluisalla vitsillä yllättävät seuraukset: ”Koen siitä huonoa omaatuntoa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Robbie Williams paljastaa maanneensa kolmen spaissarin kanssa – kuuluisalla vitsillä yllättävät seuraukset: ”Koen siitä huonoa omaatuntoa”

Robbie Williams korjaa vihdoin kuuluisan heittonsa faktat.

16.12.2017 23:13

Poptähti Robbie Williams on vihdoin ottanut kantaa legendaan, jonka mukaan hän olisi heiluttanut peittoa yhteensä neljän Spice Girls -yhtyeen laulajan kanssa.

Sekä tyttöbändi Spice Girls että poikabändi Take That olivat suosionsa huipulla 90-luvulla. Take Thatista soolouralleen ponnahtanut Williams kertoi legendaarisessa heitossaan ”olevansa ainoa, joka voi sanoa olleensa Take That -yhtyeessä ja neljän Spice Girls -laulajan kanssa”.

Robbie Williams kertoi vihdoin faktat legendaarisen vitsinsä takaa.­

– Se oli vitsini. Se oli hauskaa, mutta heitolla oli myös seurauksia. Seurauksia, joista kärsin vielä monta vuotta tapahtuneen jälkeen, Williams kertoi The Sunille.

Spice Girls vuonna 1997.­

Mel B väitti tapahtuman aikoihin heti, ettei ollut harrastanut seksiä Williamsin kanssa. Jäljelle jäivät siis Mel C, Geri Halliwell, Emma Bunton ja Victoria Beckham.

– Oikeasti lukumäärä ei ollut neljä. Sanoin ”neljä viidestä”, koska se kuulosti vitsissä hyvältä, poptähti kiemurteli haastattelussa.

Williams myönsi, että joutui jättämään Victoria Beckhamin pois laskuista. Muuten hän pysyi vitsinsä takana.

Williams ei maannut Victoria Beckhamin kanssa, toisin kuin aiemmin ajateltiin.­

– Tämän jälkeen kaikki varmaan tietävät, mikä lopullinen lukumäärä on. Miksi puhun taas tästä, Williams naurahti lopuksi brittilehden haastattelussa.

Williams on kuitenkin sitä mieltä, että aiheesta vitsailun täytyy loppua.

– Se on epäreilua tytöille. Me olemme kaikki vanhempia ja meillä on lapsia: se ei ole enää hauskaa, hän tuumasi Mirrorille.

– Jos olen sanonut jotain, mikä satuttaa jotakuta, koen siitä huonoa omaatuntoa, Williams päätti.

Nykyään Williams on naimisissa amerikkalaisnäyttelijä Ayda Fieldin kanssa ja hänellä on kaksi lasta.

Williams Suomen-keikallaan heinäkuussa 2017.­

Williams on ollut viime aikoina myös sairauskierteessä. Syyskuussa poptähti joutui perumaan keikkojaan Venäjällä yllättävän sairastumisen vuoksi. Hän kertoi brittimedialle, kuinka hän sai keikan aikana Zürichissä, Sveitsissä, erikoisia oireita.

– Vasen käteni meni tunnottomaksi enkä voinut estää kuolaa valumasta suunpielestäni.

– Minulla oli päänsärkyä ja hengitysvaikeuksia. En voinut vetää syvään henkeä.

Paikalle kutsuttu lääkäri antoi laulajalle luvan jatkaa keikkaa. Konsertin jälkeen käsi oli kuitenkin yhä puuduksissa ja kuolaa valui, minkä takia ennen Venäjälle suuntaamista hän päätti hakeutua lääkäriin.

Tähden mukaan kokeissa näkyi poikkeavuuksia ja vaikutti, että hänellä olisi ollut verta aivoissa.

– Se oli tietysti todella pelottavaa, joten päätösvalta otettiin minulta ja minut lähetettiin suoraan tehohoitoon.

Vietettyään seitsemän päivää tehohoidossa Williams pääsi kotiutumaan. Viime kuukaudet hän on viettänyt Los Angelesissa, mutta palaa keikkalavoille helmikuussa, kun kiertueen Oseanian-etappi alkaa.

Williams on aiemmin kertonut julkisuudessa avoimesti kamppailustaan päihdeongelmien, hermostuneisuuden ja masentuneisuuden kanssa. Williams oli edellisen kerran vieroitushoidossa vuonna 2007.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?