Robbie Williams sairastui yllättäen syyskuussa: Käsi meni tunnottomaksi, kuola valui suunpielestä –”Minut lähetettiin suoraan tehohoitoon” - Viihde - Ilta-Sanomat

Robbie Williams sairastui yllättäen syyskuussa: Käsi meni tunnottomaksi, kuola valui suunpielestä –”Minut lähetettiin suoraan tehohoitoon”

Poptähti palaa keikkalavoille helmikuussa. Hän joutui sairastumisen takia perumaan kaksi konserttia.

14.12.2017 9:49

Syyskuussa poptähti Robbie Williams, 43, joutui perumaan keikkojaan Venäjällä yllättävän sairastumisen vuoksi. Tähti kertoo nyt The Sunille, kuinka keikan aikana Zürichissä, Sveitsissä, hän sai erikoisia oireita.

– Vasen käteni meni tunnottomaksi enkä voinut estää kuolaa valumasta suunpielestäni.

– Minulla oli päänsärkyä ja hengitysvaikeuksia. En voinut vetää syvään henkeä.

Paikalle kutsuttu lääkäri antoi laulajalle luvan jatkaa keikkaa. Konsertin jälkeen käsi oli kuitenkin yhä puuduksissa ja kuolaa valui, minkä takia ennen Venäjälle suuntaamista hän päätti hakeutua lääkäriin.

Tähden mukaan kokeissa näkyi poikkeavuuksia ja vaikutti, että hänellä olisi ollut verta aivoissa.

– Se oli tietysti todella pelottavaa, joten päätösvalta otettiin minulta ja minut lähetettiin suoraan tehohoitoon.

Robbie Williams esiintyi Tampereella elokuussa.­

Vietettyään seitsemän päivää tehohoidossa Williams pääsi kotiutumaan. Viime kuukaudet hän on viettänyt Los Angelesissa, mutta palaa keikkalavoille helmikuussa, kun kiertueen Oseanian-etappi alkaa.

Williams on aiemmin kertonut julkisuudessa avoimesti kamppailustaan päihdeongelmien, hermostuneisuuden ja masentuneisuuden kanssa. Williams oli edellisen kerran vieroitushoidossa vuonna 2007.

Tuolloin hänen kerrottiin käyttäneen spiidiä, LSD:tä, heroiinia, kokaiinia ja ison määrän reseptilääkkeitä. Laulaja on kuitenkin ollut viime vuodet kuivilla. Kiertueensa aikana hänet onkin nähty varsin hyvinvoivan näköisenä.

Poptähti villiinnytti yleisön Ratinan stadionilla.­

Poptähti toi massiivisen The Heavy Entertainment Show -kiertueensa Suomeen elokuussa. Spektaakkeli alkoi yhteislaululla ja laulaja piti yleisöä otteessaan.

– Minun nimeni on Robbie fucking Williams, ja te olette minun! Williams sanoi Let Me Entertain You -kappaleen jälkeen.

Williams nousi kuuluisuuteen 1990-luvun alkupuolella osana Take That -poikabändiä. Hänen soolouransa isoimpia hittejä ovat olleet muun muassa Angels ja Feel.

Poppari on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

Edit 12:02: artikkelia muokattu. Williamsilla on kaksi lasta, ei yksi, kuten jutussa aiemmin mainittiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?