Postilaatikkoriidan seuraukset: Sami Hintsanen vaatii naapurilleen lähestymiskieltoa - Viihde - Ilta-Sanomat

Postilaatikkoriidan seuraukset: Sami Hintsanen vaatii naapurilleen lähestymiskieltoa

Juontaja-näyttelijä Sami Hintsasesta on tulossa käräjien kanta-asiakas. Torstaina hän vaatii Pirkanmaan käräjäoikeudessa naapurilleen lähestymiskieltoa. Mukana vaatimuksessa on myös Hintsasen avovaimo Varpu Nummela.

Sami Hintsanen ja avovaimonsa Varpu Nummela hakevat naapurilleen lähestymiskieltoa. Naapurusten välit ovat olleet riitaisat jo pitkään.­

13.12.2017 11:54

Sami Hintsasen ja naapurin välit ovat olleet huonot jo pitkään. Viime tammikuussa tilanne kärjistyi yhteenottoon, joka tapahtui Hintsasen ja hänen naapurinsa kotikadulla.

Hintsasen avovaimo Varpu Nummela oli huonossa ajokelissä kaatanut autollaan postilaatikkoryhmän. Hintsanen meni korjaamaan vahinkoja sekä laittamaan lappuja postilaatikoihin.

Naapuri osui paikalle ja Hintsasen kertoman mukaan sanoi: ”Onko rattijuopolle taas sattunut vahinko?”

Jupakan jatkuessa Hintsanen kertomansa mukaan tarttui autossa istuvaa naapuriaan ”ryysyistä” ja sanoi, että ”Et voi huudella ihmisille tuolla tavalla.”

Tuo yhteenotto meni käräjien käsittelyyn. Oikeudessa Hintsanen kertoi naapurin huudelleen kovalla äänellä tontillaan, että ”Koskahan joku lapsi jää auton alle?”

Naapuri kertoi, ettei hän puhunut kovalla äänellä.

– Jos ne kuulee, niin ne kuulee. Minulla on oikeus puhua kotirauhan suojaamalla alueella, naapuri sanoi.

Tammikuussa sattuneesta kahakasta Sami Hintsanen sai syyskuussa 40 kappaletta 31 euron päiväsakkoja. Maksettavaa tuli 1 240 euroa.

Naapurusten huonoista väleistä huolimatta Sami Hintsasella ei ollut aikeita vaihtaa maisemaa.

– Minä jatkan asumista kotonani. Ei ole suunnitelmissa muuttaa muualle, Sami Hintsanen sanoi.

Naapurusten välit eivät ole ainakaan parantuneet. Nyt Hintsanen hakee avovaimonsa kanssa lähestymiskieltoa kadun toisella puolella asuvalle miehelle.

Ilta-Sanomat ei tavoittanut Sami Hintsasta kommentoimaan asiaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?