Viihde

Tunnistatko supersuosittua Hollywood-tähteä? Nicole Kidman, 50, samoili kadulla aivan erinäköisenä kuin aiemmin

Julkaistu:

roolihahmo
Supertähti Nicole Kidman kuvattiin hiljattain lähes tunnistamattomana.
Australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan vaaleista hiuksistaan ja huolitellusta tyylistään. 50-vuotias Kidman on yksi Hollywoodin supertähdistä ja seuratuista tyyli-ikoneista.

Viime viikolla Kidman kuvattiin Los Angelesissa hyvin eri näköisenä kuin näyttelijä on yleensä totuttu näkemään. Vaalea kaunotar oli jättänyt säihkyvän punaisten mattojen tyylinsä ja muuntautunut Destroyer-elokuvan kuvauksia varten tummahiuksiseksi ja hyvin arkiseksi.


Näyttelijän vaaleat kutrit olivat vaihtuneet lyhyisiin, tummiin hiuksiin, ja tämä oli pukeutunut sinisiin farkkuihin, rentoihin paitoihin ja suureen nahkatakkiin.


Tuiman näköinen Kidman käyskenteli ulkona kadulla rooliinsa pukeutuneena ja näytti lähes tunnistamattomalta. Destroyer-rikostrilleriä kuvataan tällä hetkellä Los Angelesissa. Daily Mailin mukaan Kidman näyttelee Karyn Kusaman ohjaamassa elokuvassa etsivää, joka ajautuu yhteen menneisyydessään tekemäänsä peiteoperaatioon kuuluvien ihmisten kanssa. Elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa ensi vuonna.


50-vuotiaan Kidmanin olemus on herättänyt viime aikoina runsaasti huomiota. Roolihahmoon muuntautumisen lisäksi tähden fanit ovat kiinnittäneet huomiota tämän hyvin nuorekkaaseen ulkonäköön.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Näyttelijä vieraili lokakuussa brittiläisessä huippusuositussa Graham Nortonin talk show’ssa, jonka jälkeen brittilehdet kertovat Twitterin täyttyneen kommenttivyörystä, jossa katsojat hehkuttivat näyttelijän näyttävän aivan parikymppiseltä.


Monet kirjoittivat Twitterissä tyrmistyneensä kuullessaan näyttelijän täyttäneen aiemmin tänä vuonna 50 vuotta.

– Mitä hänen kasvoilleen on tapahtunut? Twitterissä kyseltiin ja ihmeteltiin tähden täysin rypyttömiä kasvoja.

Lukuisista Hollywood-elokuvista tuttu Kidman on nähty viimeisimpänä HBO:n Pretty Little Lies -sarjassa, josta hän sai Golden Globe -ehdokkuuden. Celesten rooli sarjassa toi Kidmanille tänä vuonna myös parhaan naisnäyttelijän Emmy-palkinnon.


Kidmanin roolihahmon tausta sarjassa on rankka, sillä tämä on joutunut parisuhdeväkivallan uhriksi. Kidman on kertonut haastatteluissa pystyneensä samaistumaan roolihahmon kokemaan tuskaan. Kohtausten kuvaaminen oli välillä niin rankkaa, ettei hän pystynyt kuin itkemään.

– Muistan maanneeni kylpyhuoneen lattialla, enkä noussut ylös ottojen välillä, näyttelijä kertoi W-lehdessä.

– Minä vain makasin siinä, rikkinäisenä ja itkuisena. Yhdessä vaiheessa ohjaaja tuli ja asetti pyyhkeen päälleni, sillä vain lojuin maassa rikkinäisissä alusvaatteissa, hän on sanonut.

Päivitetty 13.12.2017 klo 9.50: Korjattu ohjaaja Karyn Kusaman nimen kirjoitusasu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt