Viihde

Putous-tähti Timo Lavikaiselle perheenlisäystä – kuopuksen laskettu aika jouluna: ”Meille syntyy Jeesus-vauva”

Julkaistu:

jouluvauva
Näyttelijä Timo Lavikaisen ja hänen puolisonsa ensimmäisen yhteisen lapsen laskettu aika on jouluna.
Näyttelijä Timo Lavikainen nähdään kiekkofanin roolissa vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestaruusviikonloppuun sijoittuvassa 95-elokuvassa. Elokuvassa käsitellään MM95-ilmiötä niin pelaajien kuin fanienkin näkökulmasta.

– Elokuvassa on kaksi veljestä ja heidän syöpää sairastunut kaverinsa pyytää veljekset katsomaan loppuottelua. Ei ole pelkkää MM95 ja ”Den Glider In” -hehkutusta, Lavikainen kertoo Ilta-Sanomille.

– Olen miettinyt, että missä olin kun loppuottelu tuli. Minulla on muistikuva, että olisin ollut töissä ja katsonut matsin toisella silmällä. Baarissa en ollut, sen kyllä muistan! hän nauraa.

Lavikainen on mukana ensi keväänä nähtävässä Putouksessa ja viihdeohjelman sketsien kuvaukset ja oman hahmon valmisteleminen ovatkin lohkaisseet ison osan näyttelijän ajasta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yksityiselämän puolella Lavikaisen perheessä eletään hyvin jännittäviä aikoja, sillä näyttelijän ja hänen vaimonsa Maikin ensimmäinen yhteinen lapsi syntyy hetkenä minä hyvänsä. Parin odotuksesta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lavikaisella on ennestään aikuinen tytär edellisestä liitosta. Perheeseen kuuluu myös Maikin tytär hänen edellisestä liitostaan.

– Meille syntyy uusi jälkeläinen tuossa jouluna. 23.12. on laskettu aika, Lavikainen kertoo IS:lle.

95-elokuvan kutsuvierasensi-iltaan saapunut näyttelijä nauraakin, että hänelle saattaa tulla pikainen lähtö elokuvateatterista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pitää välillä katsoa puhelimesta, että tuleeko viestiä. ”Jännitti kun rupesi supistelemaan urakalla”... Lavikainen lukee vaimonsa lähettämää viestiä puhelimestaan.

– Voi olla, että tulee kiire lähtö! Lavikainen nauraa.


Näyttelijä vitsailee kannustaneensa pienokaista syntymään itsenäisyyspäivänä, jotta perhe olisi saanut presidentti Sauli Niinistöltä Suomi 100 -henkisen yllätyspaketin.

– Kun ei syntynyt itsenäisyyspäivänä, niin sanoin, että olkoon vielä sitten, hän hymyilee.

Lavikainen sanoo parin toivoneen perheenlisäystä jo pitkään.

– Kovasti odotettu ja kaivattu on, kyllä on upea joululahja meidän perheelle. Jeesus-lapsi tulossa, Lavikainen virnistää.

95-elokuva saa ensi-iltansa 25.12.2017.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt