Tom Cruisen ex-vaimo Katie Holmes, 38, yllätti muuttuneessa tyylissä – tiukka nahka-asu keräsi ihailevia katseita

Julkaistu:

uudistunut tyyli
Näyttelijä Katie Holmesin uudenlainen tyyli kerää kiitosta.
Näyttelijätähti Katie Holmes, 38 vuotta, on totuttu näkemään herkissä kukkamekoissa ja muissa naisellisen pehmeissä asukokonaisuuksissa. Katien fanit hieraisivat silmiään, kun tähti saapui New Yorkissa maanantaina järjestettyyn muotialan seurapiiritapahtumaan tiukassa, rockhenkisessä nahkapaidassa ja mustissa housuissa.


Alkusyksystä uutisoitiin, että Katie Holmes ja niin ikään näyttelijänä elantonsa tienaava Jamie Foxx seurustelevat. Pariskunnan suhteesta huhuttiin vuosia ennen sen julkistamista. Amerikkalaismedia uskoo salailun taustalla olevan Katie Holmesin ja ex-miehen Tom Cruisen tekemä sopimus, jonka mukaan Holmes joutuisi viihtymään sinkkuna viiden vuoden ajan heidän eronsa jälkeen.


Cruise ja Holmes olivat naimisissa vuosina 2006–2012. He olivat yhdessä median rakastama Hollywoodin superpari, jota kuvattiin kaikkialla minne he menivät. Liitosta syntyi yksi tytär, nykyään 11-vuotias Suri Cruise.


Cruisen uskotaan pyytäneen ex-vaimoltaan, ettei tämä toisi mahdollista tulevaa miesystäväänsä julkisuuteen viiteen vuoteen. Viiden vuoden ”kielto” umpeutui amerikkalaislehtien mukaan kesäkuussa ja Holmes liikkuu nykyisin avoimesti Foxxin kanssa.


Isä Tomin ja tyttären välien on kerrottu olevan hyvin etäiset. Holmesin on kerrottu vaatineen Cruisea pysymään poissa Surin elämästä, sillä tämä pelkäsi Cruisen uskonnollisen vakaumuksen vaikuttavan heidän tyttäreensä. Cruise tunnetaan skientologian harjoittajana. On myös epäilty, että skientologiyhteisö olisi kehottanut Cruisea pysymään kaukana negatiivisesti uskontoon suhtautuvasta ex-vaimostaan ja myös tyttärestään.


Katie Holmes nousi maailmanmaineeseen vain parikymppisenä näyteltyään teinien suuressa suosiossa olleessa Dawson’s Creek -sarjassa yhtä pääroolia vuosina 1998–2003. Sen jälkeen hän on näytellyt useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Mieleen jää erityisesti rooli kassamagneettielokuvassa Batman Begins, jossa hän esitti Batmanin rakastettua Rachelia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt