Mitä ihmettä? Elias Kaskinen ajoi hiuksensa kesken suoran lähetyksen – tv-katsojat riehaantuivat laulajan tiukoista pöksyistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä ihmettä? Elias Kaskinen ajoi hiuksensa kesken suoran lähetyksen – tv-katsojat riehaantuivat laulajan tiukoista pöksyistä

Elias Kaskisen Tähdet, tähdet -esitys huipentui erikoiseen tempaukseen.

10.12.2017 20:58

Tähdet, tähdet -kisan voitosta kisaava Elias Kaskinen yllätti tv-katsojat Backstreet Boys -tulkinnallaan, sillä hän ajoi hiuksensa juuri ennen lavalle nousemistaan. Kaskinen tulkitsi poikabändin Everybody-hitin siilitukassa.

Hiustyylin äkillinen muutos ei jäänyt tv-katsojilta tai tuomareilta huomaamatta. Tuomari Juhani Merimaa kiitteli Kaskisen olevan koko kisan yllättävin ja viihdyttävin esiintyjä.

Kaskisen housutkin vaihtuivat valkoisista väljistä pöksyistä tiukkoihin kultatrikoisiin, joita laulaja innostui esittelemään tv-katsojille pyörittämällä takapuoltaan ja vatkaamalla lanteitaan.

Kaskisen heittäytyminen ja yllättävät esitykset saivat tv-katsojilta kiitosta.

– Nyt kun oma voittajasuosikkini Mikael Saari ei ole enää mukana, niin veikkaanpa, että Elias Kaskinen voittaa, koska onhan se ihan hullu, fanit analysoivat Twitterissä.

– Molemmat finalistit hyviä, mutta Elias on vienyt ohjelman ihan uudelle tasolle. Hattu päästä!

Elias Kaskisen esityksestä ei yllätyksiä puuttunut.­

Twitterissä naureskellaan, että Kaskisen kultaiset pöksyt ansaitsisivat aivan oman äänestysnumeronsa.

– Jo Eliaksen häikäisevät housut ansaitsevat oman äänestysnumeronsa.

– Eliaksella on aina yleisöystävälliset housut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?