Jannika-vaimonsa puolesta jännittävä Toni Wirtanen teki Tähdet, tähdet -kisan seuraamisesta yllättävän huomion: ”Ihan hirveää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jannika-vaimonsa puolesta jännittävä Toni Wirtanen teki Tähdet, tähdet -kisan seuraamisesta yllättävän huomion: ”Ihan hirveää”

Toni Wirtanen kuvailee Instagramissa, millaista kotisohvalta on ollut seurata Tähdet, tähdet -kisaa.

10.12.2017 20:36

Tähdet, tähdet -finaali huipentuu tänään sunnuntaina finaaliin, jossa voitosta kisaavat Jannika B ja Elias Kaskinen. Jannika B:n aviomies Toni Wirtanen on seurannut vaimonsa taivalta kisassa hyvin aktiivisesti ja somessa fanit ovat ihastelleet tapaa, jolla Wirtanen on puolisoaan kannustanut.

Jannika B kisaa Tähdet, tähdet -voitosta.­

Wirtanen on välillä nähty studiossa eturivissä jännittämässä kuinka Jannika on esityksistä selviytynyt. Hän on paikalla myös parhaillaan käytävässä finaalissa.

Somessa ollaan riemuittu kun Wirtanen on kannustanut villisti vaimoaan.

– Toni ja Jannika on couple goals, Twitterissä ihastellaan parin keskinäistä kemiaa.

– Se miten Toni Wirtanen kannustaa Jannika B:tä on aivan järjettömän ihailtavaa ja inspiroivaa! fanit kirjoittavat.

– Parasta oli nähdä, kun Toni Wirtanen hurraa katsomon puolella Jannika B:lle esityksen jälkeen, tv-katsojat kirjoittavat Twitterissä.

Toni Wirtanen on eläytynyt täysillä Jannika B:n esityksiin.­

Wirtanen kirjoittaa Instagramissa syksyn olleen perheelle hyvin jännittävää aikaa ja ohjelman edetessä hän kuvailee tehneensä monia huomioita Tähdet, tähdet -kisasta.

– Tähän on tultu. Nimittäin Tähdet, tähdet 2017 -finaaliin. Kauden mitalle mahtuu aika paljon kaikkea, mutta muutama huomio nousee yli muiden, Wirtanen aloittaa kirjoituksensa.

Wirtanen kuvailee Tähdet, tähdet -ohjelman seuraamisen olleen välillä melkoista tuskaa, sillä hän on jännittänyt vaimonsa puolesta kovasti.

– Toisen puolesta jännittäminen on ihan hirveää. 2. Suomessa tehdään hyvää telkkaria. 3. Someprooagandan teko on yllättävän addiktiivista, Wirtanen naureskelee Instagramissa.

– 4. Jannika B tulittaa ihan helkkarin hyvin! Tämä on yllättänyt joka viikko. Samoin yllättää se, miten hienosti hän on viikoittain voittanut omat perkeleensä ja samalla myös itsensä. On se kova! Wirtanen myhäilee.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?