Viihde

Multimiljonääri Simon Cowell suututti naapurinsa: parkkipaikoista repesi silmitön raivo – ”En ole nähnyt vastaavaa”

Julkaistu:

naapurikiista
Arvoalueella Lontoossa asuva musiikkimoguli Simon Cowell on saanut naapurinsa polttamaan päreensä täysin.
Musiikkimoguli Simon Cowell on ajautunut keskelle repivää naapuririitaa, kertoo The Mirror -lehti. X Factor-, Talent- ja American Idol -sarjojen takana oleva Cowell on brittimedian mukaan suututtanut naapurinsa pahemman kerran ja joutunut turvautumaan siksi jopa poliisin apuun.

Riita sai alkunsa parkkipaikoista ja Cowellin talon edustalle parkkeeranneista autoista. Kensingtonissa, Lontoossa asuvan Cowellin kodin eteen parkkeeratut luksusautot ovat saaneet tämän noin 50-vuotiaan miesnaapurin menettämään hermonsa.

Tilanne kärjistyi, kun Cowellin kuljettaja saapui noutamaan häntä juhliin mustalla Rolls Roycella. Silminnäkijöiden mukaan naapuri menetti malttinsa täysin ja ajautui silmittömän raivon valtaan. Mies uhkaili musiikkimogulia golfmailalla ja uhkasi romuttaa kiinteistön eteen pysäköidyt autot sillä.
  • Yllä olevalla videolla poliisit vartioivat Cowellin kodin ulkopuolella.

Myös talon eteen kurvanneet muut autot joutuivat naapurin tulilinjalle, jonka seurauksena paikalle hälytettiin poliisi. Paikalla ollut Will Loyd kuvaili tilannetta The Mirrorille erittäin pelottavaksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olin tyrmistynyt, en ole koskaan nähnyt vastaavaa, hän totesi.

Raivostunut naapuri kommentoi tilannetta myöhemmin kärkevästi.

– Olen saanut tarpeekseni Simon Cowellista, The Mirror -lehti kertoo miehen sanoneen.


Miestä hiertää se, että Cowell ja tämän vieraat parkkeeraavat autonsa niin, että ne ovat myös hänen talonsa edessä ja estävät esteettömän kulun hänen kotiinsa.

– Kirjoitin oveeni ”Älä parkkeeraa taloni eteen” ja silti he tekivät niin, tuohtunut naapuri selitti The Sun -lehdelle.

Naapuri nimitteli Cowellia lukuisilla alatyylisillä ilmaisuilla ja ilmoitti olevansa ”täysin kyllästynyt tämän naamaan”.

– Menetin malttini eilen ja se tulee tapahtumaan uudelleen. Älä parkkeeraa taloni edustalle. Se tapahtuu joka yö.

Simon Cowell asuu Kensingtonin arvoalueella noin 11 miljoonan euron arvoisessa lukaalissa. Myös muut alueen asunnot ovat hintavia, mutta musiikkimogulin kiinteistö on aivan omaa luokkaansa.

The Mirror -lehti kertoo, että Cowellin tuohtunut naapuri aikoo jatkaa taisteluaan turvatakseen esimerkiksi ambulansseille esteettömän pääsyn kotiinsa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt