Viihde

Nämä ”tuntemattomat” kaunottaret varastivat katseet Linnassa – Dubaista tilattu poikkeuksellinen puku ihastutti suomalaiset

Julkaistu:

katso kuvat!
Linnan juhlien 1900 kutsuvieraan joukosta löytyi yllättäviä kansan suosikkeja, mitä tulee juhlatyyliin ja pukeutumiseen.
IS:n lukijat äänestivät perinteisesti Linnan juhlien kuningattaren itsenäisyyspäivän iltana IS:n verkkosivuilla. Tänä vuonna kuningattareksi päätyi F1-mestari Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen seitsemäntoista muun tunnetun ja näyttävän naisen joukosta. Minttu oli pukeutunut Linnaan Armani Privén hänelle henkilökohtaisesti toteuttamaan sinivihreään luomukseen.

Linnaan oli kutsuttu tänä vuonna presidentinkanslian etukäteen julkaiseman tiedon mukaan noin 1900 vierasta. Joukkoon mahtui seitsemäntoista äänestykseen valitun kaunottaren lisäksi siis luonnollisesti lukemattomia muita upeita naisia.

Kotisohvilla erityistä huomiota keräsi vuoden pakolaiseksi viime keväänä valitun Ramin Akhin viimeisen päälle tyylikkäästi pukeutunut puoliso. Näyttävä pariskunta saapui tilaisuuteen loppuvaiheessa kättelyjonoa.


IS tavoitti Akhin puhelimitse suuren illan jälkeen. Mies kuulostaa selvästi onnelliselta heidän saamastaan positiivisesta huomiosta. Akhin ja tämän vaimon upeaa edustusta kehuttiin valtavasti erityisesti sosiaalisessa mediassa illan aikana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kurssikaverini alkoivat lähettää viestejä ja Facebookissa tuli valtava määrä tykkäyksiä kuville, Akhi kertoo.

Akhi muutti Suomeen vuonna 2005 paettuaan Afganistanin sotaa, ollessaan vasta 19-vuotias. Sen jälkeen hän opetteli suomenkielen, haki sisään hammaslääketieteelliseen Oulun yliopistoon ja onnistui yrityksessään. Nykyään hän työskentelee Oulussa hammaslääkärinä ja elää muuten onnellista perhe-elämää vaimonsa ja 4-vuotiaan tyttärensä kanssa. Hänet valittiin viime keväänä vuoden pakolaismieheksi.


Akhin vaimo, Arazu Hakimi ihastutti Linnassa suomalaisittain jäänsinisessä, upeassa luomuksessa. Hiuksista vastasi kampaaja Fateme Sharifi. Akhi ja Hakimi ovat olleet naimisissa seitsemän vuotta. Molemmat ovat kotoisin Afganistanista ja he tunsivat vielä kotimaassaan asuessaan, mutta menivät naimisiin vasta Suomessa.

Pariskunta sopi yhdessä, että Arazun puvun olisi sopivaa olla Suomea kunnioittava.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Tilasimme puvun mittatilaustyönä suunnittelijalta. Se on Dubaista, jossa olimme lomalla. Halusimme molemmat, että se olisi taivaansininen, kuin Suomi. Että siinä olisi Suomen lipun ja suomalaisen sään värit, Akhi selittää.

Kotona Akhin äidin kanssa pariskunnan tytär katseli televisiosta vanhempien edustusta Presidentinlinnassa.

– Hän tuijotti tv:tä ja huudahti, että tuolla isä ja äiti ovat, Akhi kertoo ääni täynnä ylpeyttä ja iloa.

Mikä on 12 vuotta Suomessa asuneen Akhin mielestä parasta maassamme?

– Se on helppoa sanoa. Rauhallisuus, tasa-arvoisuus ja turvallisuus.

Katso alla kuvagalleriasta lisää upeita Linnan juhlissa ihastuttaneita kaunottaria:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt