Roope Salmisen ulkonäkö hämmentää somessa: julkaisi kuvan muuttuneesta tyylistään – ”Mitä oot mennyt tekemään sun hiuksille?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Roope Salmisen ulkonäkö hämmentää somessa: julkaisi kuvan muuttuneesta tyylistään – ”Mitä oot mennyt tekemään sun hiuksille?”

Juontaja Roope Salmisen seuraajat ovat äimistyneet miehen uudesta hiustyylistä.

7.12.2017 16:53

Laulaja, näyttelijä ja juontaja Roope Salminen, 27, julkaisi torstaina Instagram-tilillään kuvan rutkasti muuttuneesta ulkonäöstään.

Salminen julkaisi reilun 84 000 seuraajansa iloksi selfien, jossa hän poseeraa pitkähiuksisena. Tv-persoonan lyhyet hiukset ovat vaihtuneet ruskeaan, pörröiseen polkkatukkaan.

– Kerrankin sai pitää hiukset auki töissä, Salminen vitsailee kuvansa kuvatekstissä.

Salmisen seuraajat eivät ole sulattaneet tämän uutta ulkomuotoa mukisematta. Moni on kommentoinut kuvaa huvittuneena nauravilla hymiöillä, mutta osa on myös järkyttynyt tähden muodonmuutoksesta.

– Mitä oot mennyt tekemään sun hiuksille? eräs järkyttynyt fani kyselee.

– Hahaha hyi! toinen täräyttää.

– No johan, kolmas hämmästelee.

Salmisen uusi tyyli on tuonut tämän seuraajille mieleen Apulanta-yhtyeestä tutun Sipe Santapukin.

– Katoin nopeasti et siinä on Apulannan rumpali, toteaa eräs kommentoija.

Salmisella oli vielä marraskuussa lyhyt ja pörröinen pystytukka, joten on hyvin mahdollista että tähti on tuoreessa kuvassaan turvautunut peruukkiin. Hän myös vihjailee kuvan yhteydessä olevansa töissä, joten on mahdollista, että uusi tyyli liittyy johonkin miehen tulevista työprojekteista.

Salminen Älä jäädy -improvisaatio-ohjelman lehdistötilaisuudessa elokuussa.­

Lukuisissa tv-ohjelmissa nähdyllä Salmisella on takaan äärimmäisen kiireinen vuosi. Hänet on nähty Enbuske, Veitola & Salminen-, Putous-, Älä jäädy- ja Mökkireissu-sarjoissa. Lisäksi hän laulaa Roope Salminen & Koirat yhtyeessä ja tekee runsaasti improvisaatio- ja juontokeikkoja.

Monilahjakas Salminen kertoi syksyllä Anna-lehdelle, että hurjasta työtahdista johtuen hän perui työtehtäviä loppuvuodelta keskittyäkseen hyvinvointiinsa.

– Ei mulla ole tässä mitään hätää. Kaikki mistä olen joutunut kieltäytymään ovat olleet ihan omia valintoja ja olen onnekas, että saan niitä valintoja tehdä, Salminen kertoi IS:lle marraskuussa.

Salminen nähdään myös huippusuositun Putouksen seuraavalla tuotantokaudella.Viime tuotantokauden nimistä mukana jatkavat Pilvi Hämäläinen, Mikko Penttilä, Ernest Lawson ja Timo Lavikainen. Ohjelman uudet tähdet ovat puolestaan Kiti Kokkonen, Pihla Penttinen sekä Alina Tomnikov. Sarja nähdään televisiossa keväällä 2018 ja Salminen jatkaa tuttuun tapaan sen juontajana.

Salminen seurustelee missikaunotar Sara Siepin kanssa. Myös Sieppi räväytti lokakuussa muodonmuutoksellaan, kun hän leikkasi itselleen sähäkän otsatukan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?