Me Naiset: Parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen meni kihloihin – rakkaus syttyi ex-vaimon ollessa raskaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen meni kihloihin – rakkaus syttyi ex-vaimon ollessa raskaana

Sami Minkkinen on mennyt kihloihin Katri-rakkaansa kanssa, uutisoi Me Naiset.

5.12.2017 16:06

Havaintoja parisuhteesta -blogin kirjoittaja ja Kielletty rakkaus -ohjelman juontaja Sami Minkkinen on mennyt kihloihin Katri-rakkaansa kanssa, kertoo Me Naiset -lehti.

– Kyllä, tämä on totta. Mitä sitä peittelemään. Mutta en tässä vaiheessa halua kommentoida asiaa sen enempää, Sami kertoo lehdelle.

Minkkinen on kuluneen vuoden aikana ollut paljon esillä suhdekiemuroidensa vuoksi.

Bloggaaja erosi vaimostaan keväällä uuden rakkauden vuoksi.

Minkkisen ja Katrin suhde alkoi, kun Minkkisen vaimo oli raskaana ja odotti hänen ja Minkkisen yhteistä lasta.

Minkkinen on avautunut uudesta suhteestaan ja elämäntilanteesta usein myös blogissaan.

Elokuussa mies kertoi blogissaan tilanteesta, jossa hänen ja uuden rakkaan kipinä syttyi.

– Kävelen bussipysäkille, nousen bussiin ja jään pois tuntemattomalla pysäkillä, Minkkinen kirjoittaa ja jatkaa.

– Se hetki oli merkitsevä. Hetki, joka johti rakastumiseen. Kahden särkyneen ihmisen katseet, jotka kohtasivat jossakin siellä missä suuret rakkaustarinat alkavat. Istuimme pöydän eri puolilla, mutta silti katseittemme takana pidimme toisistamme jo tiukasti kiinni.

Hän on kertonut myös, että jäi kiinni rakkaansa silmiin.

– Muutama lukijani on ääneen pohtinut, että miten voi olla mahdollista, että olen jättänyt kaiken vanhan taakseni vain sen vuoksi, että olen jäänyt jumiin häneen silmiinsä. Pienenä vihjeenä voisin mainita, että ne silmät nähtyänne tekin jättäisitte. Ne on nimittäin silmät, joihin aivan varmasti jää kiinni niin miehet kuin naisetkin, Minkkinen kirjoittaa.

– Eihän ne silmät tietenkään ihan ainoa syy ollut. Ensimmäisen kerran tavatessamme toki uppouduin niihin täysin, koska ne olivat kauneimmat silmät, mitkä olin koskaan elämässäni nähnyt. Silloin en vielä nähnyt hänen täydellistä pyllyään, joka oli piilotettu pitkän paidan alle. Se on ollut se toinen syy. Lopullinen niitti tähän kaikkeen oli, kun sain lahjan, joka oli paketoitu jalkapalloseura Liverpoolin lahjapaperiin. Sen jälkeen oli hyvin vaikea kieltäytyä yhtään mistään, hän jatkaa.

Parin elämään kuuluu viisi lasta, ja välimatkaa rakastavaisten kotien välillä on 164 kilometriä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?