Riitta Korpela teki rajun suunnanmuutoksen: koko Ti-Ti Nallen talo muuttaa toiselle paikkakunnalle

Julkaistu:

Lasten kestosuosikin Ti-Ti Nallen luoja Riitta Korpela uudistaa rajulla kädellä toimintaansa.
Jokin aika sitten Riitta Korpela kertoi IS:lle laittaneensa Hämeenkyrössä sijaitsevan hulppean, lähes 220-neliöisen omakotitalonsa myyntiin noin 800 000 eurolla. Nyt Korpela on päättänyt muuttaa myös varsinaisen Ti-Ti Nallen talon toisaalle.

Ti-Ti Nallen talo on vuodesta 2001 alkaen toiminut Kyröskosken rannalla sijaitsevassa noin tuhannen neliön vanhassa hirsitalossa Ikaalisissa. Ilmiön häipyminen saattaa olla kova kolaus paikkakunnan matkailulle.

– Elämässä pitää uskaltaa tehdä rohkeita ratkaisuja. Tämä on omalla kohdallani jälleen yksi sellainen, Korpela kertoo nyt.

– Ti-Ti Nallen talo muuttaa ensi vuoden aikana, mutta uutta paikkaa ei ole vielä lopullisesti päätetty. Minulla on muutama hyvä vaihtoehto, ja viimeistään ensi kesään mennessä pystymme tiedottamaan asiasta tarkemmin.

IS:n tietojen mukaan yksi syy Ti-Ti Nallen talon muuttoon olisi se, ettei Korpela uskoisi talon toiminnan kehittyvän Ikaalisissa. Talo on jo toista vuosikymmentä ollut alueen suuri vetovoima, mutta ilmeisesti Korpelan kaikilta yhteistyötahoilta ei silti ole löytynyt intressejä sen uudistamiseen.


Ti-Ti Nallen sävellyksistä, sanoituksista, käsikirjoituksista ja kaiken materiaalin tuottamisesta vastaava Korpela perustelee muuttoa näin:

– Olen mielestäni pystynyt rakentamaan Ikaalisissa punaisen langan Ti-Ti Nallen toimintaan. Nyt mielikuvitukseni on tuottanut uutta, ja näen, että muutto on nalleperheen toiminnan kehittäminen ja monipuolistamisen kannalta järkevä ratkaisu, Korpela sanoo.

– Toiminnan monipuolistaminen, se on se avainsyy, hän vielä alleviivaa.

Parhaillaan Korpela kiertää Ti-Ti Nallen brändin kanssa joulukonserteissa eri puolilla Suomea. Ensi vuonna nalleperhe täyttää 30 vuotta, ja silloin luvassa on peräti 120 konserttia sisältävä juhlakiertue.

– Haluamme jalkautua eri puolille Suomea, koska fanipohjamme on niin laaja. Ensimmäisillä faneillamme on jo omiakin lapsia, Korpela perustelee.


– Minulla on myös sellaista uutta kerrottavaa, että alan tehdä Ti-Ti Nalleen liittyviä kirjoja. Ensimmäinen satukirja ilmestyy jo ensi helmikuussa. Olin tippa linssissä ilosta, kun minua pyydettiin tekemään tekstejä.

Nykyään Ti-Ti Nallen perheeseen kuuluu kahdeksan hahmoa. Levyjä on ilmestynyt kaikkiaan 15, videoita vajaat 30, kirjojakin lähes kymmenkunta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt