André Linman putosi Tähdet, tähdet -kisasta – voittajan kruunusta kilpailevat Jannika B ja Elias Kaskinen - Viihde - Ilta-Sanomat

André Linman putosi Tähdet, tähdet -kisasta – voittajan kruunusta kilpailevat Jannika B ja Elias Kaskinen

Kuvituskuva
Julkaistu: 3.12.2017 21:01

Tähdet, tähdet -ohjelman kärkikaksikko on Jannika B ja Elias Kaskinen.

Tähdet, tähdet -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina kisan yhdeksäs jakso, jossa oli jäljellä enää kolme laulajaa: Elias Kaskinen, André Linman ja Jannika B.

Illan teemana oli musikaalit ja jokainen kärkikolmikkoon kuuluvista esitti lähetyksessä kaksi kappaletta: nopean musikaalinumeron ja tunteisiin vetoavan rauhallisen balladin.

Lähetyksen vierailevana tuomarina ja genreguruna nähtiin musikaalien tosifani sekä Suomen tuleva euroviisuedustaja Saara Aalto. Aalto myös starttasi suoran lähetyksen esittämällä lavalla Wicked-musikaalin Defying Gravity -kappaleen.

Vaikka kaikki esitykset tekivät sekä tuomaristoon että yleisöön syvän vaikutuksen, niin kilpailun periaatteiden mukaan yhden oli pudottava kisasta.

Ensimmäisenä kisassa pääsi jatkoon Jannika B. Hän oli todella otettu kunniasta päästä kahden parhaan kilpailijan joukkoon Tähdet, tähdet -kisassa ja hän hehkui lavalla innosta hihkuen ja lentosuukkoja lähetellen

Jännitys tiivistyi, kun lavan keskellä seisoi enää kaksi laulajaa: André ja Elias.

Piinaavan ja todella pitkältä tuntuneen hiljaisuuden jälkeen ohjelman juontaja Mikko Leppilampi kertoi:

– Toinen finalisti on...Elias Kaskinen.

Kisan joutui siis jättämään kesken André Linman.

Aikaisemmin ohjelman nyt nähtävällä neljännellä kaudella kisasta ovat pudonneet: Erja Lyytinen, Erika Vikman, Nelli Matula, Mikael Saari, Veeti Kallio ja Janna.

Tähdet, tähdet -ohjelman finaalissa nähdään siis Jannika B ja Elias Kaskinen. Ensi viikon sunnuntaina selviää, kumpi heistä kruunataan tähtien tähdeksi Pete Parkkosen, Waltteri Torikan ja Jari Sillanpään jalanjäljissä.