Viihde

Huumeista kärähtänyt räppäri Mikael Gabriel hehkutti onnistunutta iltaa Facebookissa heti aamusta – jatkaa keikkailua tavalliseen tapaan

Julkaistu:

käry kävi
Mikael Gabriel joutui kohun keskelle kirjoitettuaan itse Facebookiin, että jäi kiinni kannabiksen käyttämisestä. Nyt tähti päivittää fanisivustoaan tavalliseen tapaan kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Räppäri Mikael Gabriel, 27, kertoi kannabiskärystään viime torstaina julkaisemassaan Facebook-päivityksessä avoimesti. Hän kirjoitti poliisin pysäyttäneen hänet keskiviikkona ja löytäneen hänen hallustaan kannabista.

– Poliisi teki minulle huumetestin, joka näytti positiivista kannabiksen osalta. Minut vietiin kuulusteluihin Pasilan poliisivankilaan, jossa vietin elämäni ensimmäisen ja viimeisen yöni sellissä. Kiitän poliisia yhteistyöstä, jonka avulla pääsin tänään esiintymään minulle todella tärkeään Helsingin Pormestarin itsenäisyysjuhlaan. Poltin sätkän tiistaina illalla ennen nukkumaanmenoa, enkä ajatellut asiaa lähtiessäni seuraavana iltana rattiin, vaikka tiedostan sen näkyvän veressä pitkään vaikutuksen lakattua, Mikael Gabriel kirjoitti Facebookissa.

Mikael Gabriel on muusikonuransa lisäksi suosittu tv-tähti. Hänet on nähty aiemmin muun muassa Vain elämää -ohjelmassa, ja tulevana keväänä hänen olisi määrä tuomaroida suosittua X Factor -ohjelmaa MTV3-kanavalla. Mikael Gabriel toimii huippusuositussa lauluohjelmassa tuomarina Saara Aallon, Michael Monroen ja Suvi Teräsniskan kanssa.

Aihe herätti nopeasti kysymyksen siitä, voiko MG jatkaa ohjelman tuomarina kannabiksen käyttämisestä huolimatta. MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo kommentoi IS:lle torstaina, että asiaan palataan MG:n kanssa sitten, kun ”tilanne selkiytyy”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

MG jatkaa keikkailua tavalliseen tapaan: Hehkutti onnistunutta keikkaa somessa

Huumekärystään ja putkareissustaan huolimatta Mikael Gabriel tuntuu jatkavan tavalliseen tapaan keikkailuaan. Tähti julkaisi lauantaina heti aamulla Facebookissa keikkatunnelmia perjantai-illalta Hämeenlinnasta.
– Tämä meidän hetki eiliseltä jää ikuisesti mun mieleen. Kiitos Hämeenlinna ja Verkatehdas. Te ja teidän rakkaus jonka tunsin merkitsee mulle todella paljon. Teidän edessä voin olla mitä olen ja enemmänkin. Lauletaan yhdessä, nauretaan yhdessä, itketään yhdessä.

– Tänään Tampereella ja huomenna Helsingissä. En malta odottaa että näen teitä, räppäri kiitteli.

Putkasta keikalle lasten eteen

MG tähditti samana torstaina pormestarin perinteisiä itsenäisyysjuhlia Helsingissä. Tilaisuudessa oli lähes 5 800 lasta. Järjestäjä ei ehtinyt reagoida huumekäryyn ja perua esiintymistä. Räppäri tuli keikalle suoraan putkasta.

Lapset olivat innoissaan esityksestä. He lauloivat ulkoa kaikki laulut. Mikael Gabriel juoksi kättelemässä lapsia.

– Ja sitten esityksen jälkeen hän menee pukuhuoneeseen ja julkaisee Facebook-päivityksen huumeiden käytöstä, tapahtuman tuottaja Maarit Roschier harmitteli IS:n haastattelussa torstaina.