Viihde

Yllättävä otos Instagramissa kiinnitti vaimon huomion: Tavallisen näköinen kuva paljastikin pettämisen – selitys ei mennyt läpi

Julkaistu:

pettäminen
Pietarilaisnainen sai miehensä kiinni pettämisestä yllättävällä tavalla.
Muun muassa Metro-lehti kertoo sivuillaan erikoisesta tapauksesta, jossa miehen pettäminen paljastui vaimolle sattumalta kuvapalvelu Instagramia selaillessa. Venäläisen Julia-nimisen naisen tarina on levinnyt nopeasti ympäri maapalloa.

Pietarissa asuva Julia kertoo, että hän selaili somea aivan tavalliseen tapaan läpi aikansa kuluksi, kun hänen silmäänsä osui tutun näköinen valokuva, joka ei ollut hänen itse ottamansa. Kuvan oli jakanut nainen, jolla oli paljon yhteisiä kavereita Julian kanssa, muun muassa hänen oma puolisonsa.
Julia tunnistikin, että hänen huomionsa kiinnittänyt tavallisen näköinen maisemaotos oli napattu hänen miehensä makuuhuoneen ikkunasta.

Tuon kuvan jälkeen Julia löysikin paljon lisää epäilyttäviä kuvia, muun muassa kuvia hänen miehestään vieraan naisen tilillä.
”Kiinni jäämisen” jälkeen mies ja väitetty rakastajatar selittivät, että nainen oli oikeasti yhteisen kaverin tyttöystävä, ja että kuvat oli otettu illanvietossa Julian kotona. Myöhemmin rakastajatar kuitenkin myönsi salasuhteen todeksi. Paljastui myös, että kyseinen nainen ei ollut miehen ainoa salainen kumppani.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Mies ei osoittanut katumusta, vaan oli sitä mieltä, että ei ollut koskaan ”henkisesti petollinen”.
Julia päivitteli jälkikäteen, että oli hyvä, että pettäminen paljastui, koska he olivat suunnitelleet miehen kanssa yhdessä perhettä ja hän ei haluaisi sitoutua petollisen miehen kanssa perheen perustamiseen.

Metro-lehden mukaan Julia kertoi pettämistarinastaan lopulta jopa venäläisellä tv-kanavalla. Tv-esiintymisen jälkeen Juliasta tuli esimerkki monille.

– Monet naiset ovat tukeneet minua ja kertoneet, että ovat ylpeitä rohkeudestani, siitä että keskustelen tästä asiasta sarkasmilla ja ironialla. Nyt hekin voivat hankkiutua eroon pettävistä puolisoistaan, Julia sanoi.

Ota kantaa

Oletko itse kokenut henkistä tai fyysistä pettämistä?

Kyllä 63% En 37%
Ääniä yhteensä 43163

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt