Rouva Jenni Haukion Linnan juhlat -puvun suunnittelija julki – suuri kunnianosoitus nousevalle nuorelle suomalaistähdelle

rac

Julkaistu:

linnan juhlat 2017
Rouva Jenni Haukion itsenäisyyspäivän iltapuvun suunnittelee Heidi Karjalainen.
Tasavallan presidentti Sauli Niinistön itsenäisyyspäivän vastaanoton yksityiskohtia paljastettiin tänään perjantaina. Linnan juhlia vietetään tänä vuonna erityisen näyttävästi Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.
Juhlien tiedotustilaisuudessa paljastettiin poikkeuksellisesti myös yksityiskohtia rouva Jenni Haukion itsenäisyyspäivän juhlapuvusta. Haukion puvun on suunnitellut Vuoden 2017 nuori suunnittelija -tunnustuksen saanut Heidi Karjalainen. Karjalainen on maisteriopiskelija Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa.


Haukion iltapuku on Karjalaisen ensimmäinen tilaustyö. Tilaus on nuorelle suunnittelijalle suuri kunnia.

– Nuorissa, lahjakkaissa tekijöissä on Suomen tulevaisuus. Halusin valinnallani sekä kunnioittaa Aalto-yliopistossa tehtävää muotoilualan korkeatasoista, omaleimaista ja kansainvälisesti kilpailukykyistä opetus- ja tutkimustyötä että antaa nuorelle suunnittelijalle mahdollisuuden esitellä osaamistaan ja luovuuttaan, Haukio kertoo asuvalinnastaan.

Puvun väri ja materiaali paljastuvat perinteiseen tapaan itsenäisyyspäivänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt