Veeti Kallio korvaa Tomi Metsäkedon Mamma Mia! -musikaalissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Veeti Kallio korvaa Tomi Metsäkedon Mamma Mia! -musikaalissa

Julkaistu: 29.11.2017 12:50

Mamma Mia! -musikaalista potkut saaneen Tomi Metsäkedon tilalla nähdään laulaja Veeti Kallio.

Tenori Tomi Metsäketo sai aikaisemmin syksyllä potkut sekä Tähdet, tähdet -ohjelmasta että Mamma Mia! -musikaalin roolistaan ahdistelusyytösten vuoksi.

Metsäkedon piti esittää musikaalissa Samin roolia, ja korvaajaa hänelle etsittiin pidempi tovi.

Nyt päätös on kuitenkin saatu tehtyä ja Samin roolissa nähdään laulaja Veeti Kallio.

– Maailman ihanin nainen pyysi minut kanssaan katsomaan MAMMA MIA! -elokuvaa ja hullaannuin hyvän fiiliksen leffaan täysin. Elokuvassa Samin roolin esitti Pierce Brosnan, ja minä olen varsin erilainen tyyppi. Se, millainen Suomen Sam onkaan, on tultava katsomaan ja kokemaan – luvassa on mukaansatempaava irtiotto arjesta jokaiselle katsojalle, Kallio lupaa tiedotteessa.

Veeti Kallio tunnetaan niin useiden teattereiden lavoilta kuin televisio-ohjelmista ja elokuvistakin. Musikaalikonkari on nähty mm. Les Misérablesissa ja Rock of Agesissa ja tanssitaitoja miehelle on kertynyt myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta.

– Nyt näyttelijäkaartimme on täydellinen! Veeti Kalliosta ja Donnaa näyttelevästä Laura Voutilaisesta tulee upea, voimakas ja unohtumaton pari. Meillä oli useita lahjakkaita näyttelijöitä koe-esiintymässä rooliin, mutta Veeti nousi ylitse muiden. Hän myös tuo rooliin uudenlaista särmää, kertoo yksi musikaalin tuottajista, Johan Storgård.

Storgård kertoi IS:lle aikaisemmin marraskuussa, että rooliin haki yli 700 hakijaa.

Mamma Mia -musikaalin ensi-ilta on toukokuun 4. päivä ensi vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?