Jari Sarasvuo suureen leikkaukseen – leuka halkaistaan huomenna kahtia: ”Viimeinen kiinteä ateria nautittu”

Jari Sarasvuo kirjoittaa Twitterissa joutuvansa huomenna keskiviikkona leukaleikkaukseen.

28.11.2017 21:30

Mediapersoona ja liikemies Jari Sarasvuo kertoo Twitterissä valmistautuvansa suureen leukaleikkaukseen, jonka takia hän ei pysty syömään kiinteää ruokaa kuuteen viikkoon.

Sarasvuo on aikaisemmin kertonut IS:lle, että jollei leukaa operoitaisi, niin hän voisi menettää puhekykynsä.

– Viimeinen kiinteä ateria seuraavaan noin kuuteen viikkoon nautittu. Huomenna kuudelta lasi laihaa mehua ja sit sirkkelin alle, Sarasvuo kirjoittaa Twitterissä.

– Twitteröintiin tulee tauko, kunnes taas erotan näppäimet näytöstä ja pää mahtuu peiliin. Voi mennä hetki. Olkaa ihmisiksi. Tai pitäkää edes hauskaa, hän sanailee.

Mediapersoona ja liikemies Jari Sarasvuo kertoi viime viikolla kuulumisiaan MTV:n Huomenta Suomessa. Sarasvuo kertoi puhumisen olevan jo hieman vaikeaa, sillä hänellä on suussaan rautapiikkejä ja kiskoja.

– Jos vähänkin kuuntelette tarkemmin, niin ässät on pehmeitä, tavut katoavat ja puhe on mongertavaa. Sarasvuo kuvaili ja hymyili päänsä näyttävän leikkauksen jälkeen ”mutanttipäärynältä”

Hän kuvaili suorassa lähetyksessä jännittävänsä leikkausta, sillä siihen liittyy aina omat riskinsä.

– Viikon päästä alaleukani halkaistaan, se katkaistaan ja pannaan uuteen paikkaan. Kyllä se pelottaa, siinä on riskinsä. En ole nytkään oikein tyytyväinen, kun tämä on jo muuttanut suutani, Sarasvuo harmitteli ja kuvaili myös äänensä muuttuneen.

Jari Sarasvuo on kertonut IS:lle, että hänen leukansa joudutaan operoimaan useita kertoja.

Ensimmäisessä leikkauksessa Sarasvuo kävi jo alkuvuodesta, jolloin hän kirjoitti blogissaan, ettei leikkaus ollut mennyt suunnitelmien mukaan.

–  Jotenkin karmaani liittyy se, että nämä eivät koskaan onnistu kerralla. Tietenkin SM-bondage-häkkyrä laukesi suussani kuusi tuntia asennuksen jälkeen. Nyt oli kita täynnä piikkejä, Sarasvuo kirjoitti tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?