Meghan Marklen värikäs perhe: paljastuskirjalla uhannut sisko, monikulttuurisuudesta vitsaillut veli ja ulkonäöllään britit villinnyt äiti - Viihde - Ilta-Sanomat

Meghan Marklen värikäs perhe: paljastuskirjalla uhannut sisko, monikulttuurisuudesta vitsaillut veli ja ulkonäöllään britit villinnyt äiti

Meghan Marklen perhe on joutunut suurennuslasin alle hänen ja prinssi Harryn ilmoitettua kihlauksestaan.

28.11.2017 7:00

Hovi tiedotti eilen maanantaina prinssi Harryn ja Meghan Marklen kihlautuneen. Parin häitä juhlitaan ensi kevään. Iloinen uutinen on otettu Britannissa vastaan riemulla ja innokkaimmat kuninkaallisfanit riensivät Kensingtonin palatsille toiveenaan nähdä vilaus onnellisesta parista.

Odotus palkittiin iltapäivällä kun Harry ja Meghan astelivat tiedotusvälineiden eteen.

Hovi tiedotti eilen maanantaina prinssi Harryn ja Meghan Marklen kihlautuneen.­

Meghanista on tullut varsin lyhyessä ajassa eräs Britannian seuratuimmista naisista. Erityisen paljon kiinnostusta on herättänyt hänen näyttelijänuransa ja perheensä. Meghan on tavallisesta amerikkalaisesta perheestä ja hänen sisarpuolensa ovat kommentoineet hänen ja prinssi Harryn suhdetta julkisuudessa varsin reteästi.

Veli uhkasi ex-vaimoaan aseella

Meghanin velipuoli Thomas Markle Junior on herättänyt paljon huomiota vitsaillessaan prinssi Harryn ja Meghanin suhteesta.

Velipoika kertoi syyskuussa toivovansa parin menevän naimisiin, mutta kuvaili samalla liiton tuntuvan lähes epätodelliselta. Hän vitsaili kuninkaallisen perheen ja monikulttuurisen Marklen perheen olevan kuin yö ja päivä.

Hänen mukaansa Marklen monikulttuurisen uusioperheen ja prinssi Harryn perheen yhdistyminen tuntuu samalta, kuin joku Simpsonien perheestä naitettaisiin kuninkaalliseen sukuun.

Hän on kertonut Daily Mailin haastattelussa heidän isänsä lottovoiton auttaneen Meghania näyttelijänuralla. Meghanin velipuoli kertoi isän voittaneen noin 635 000 euroa lotossa, ja käyttäneen rahat maksaakseen Meghanin opinnot arvostetussa yksityiskoulussa. Veli vertasi Meghanin voittavan elämän lotossa, jos hän pääsee naimisiin prinssin kanssa.

– Hän oli aina meidän perheen prinsessa, mutta kohta hänestä tulee oikea prinsessa enkä voisi olla ylpeämpi hänestä, veli on myhäillyt julkisuudessa.

Meghan Markle tuli suurelle yleisölle tutuksi Pukumiehet-tv-sarjasta.­

Tammikuussa Meghanin veli Thomas Markle Juniorin uutisoitiin joutuneen pidätetyksi Oregonissa. Amerikkalaislehdet kertoivat hänen uhanneen ex-vaimoaan aseella. Viranomaiset vahvistivat tuolloin, että miehellä oli ollut riitaa ex-vaimonsa kanssa ja riita oli kärjistynyt siihen, että Thomas Markle Junior oli hakenut aseen ja osoittanut sillä ex-vaimoaan päähän.

Thomas Markle Jr.­

Meghanin veli on pahoitellut tapahtunutta julkisuudessa ja pitänyt riitaa väärinkäsityksenä.

– Olin pulassa, mutta juttu sovittiin ennenkuin jouduimme oikeuteen asti, hän on kommentoinut tapahtunutta Daily Mailille.

Sisko uhkaa kirjoittaa paljastuskirjan

Meghanin siskopuoli Samantha Grant, 51, on hyökännyt rajusti siskoaan vastaan brittilehtien haastatteluissa. Grant on haukkunut brittihovia ja syyttänyt siskonsa hylänneen hänet tultuaan julkkikseksi.

– Hollywood muutti hänet. Hänen tavoitteensa on tulla prinsessaksi. Hän on haaveillut siitä lapsesta saakka. Harry on hänen suosikkinsa, hän pitää punahiuksisista miehistä, sisko laukoi The Sun -lehden haastattelussa ja kutsui Meghania ”pyrkyriksi”.

Meghan kuvattuna siskonsa Samanthan kanssa 2006.­

Amerikkalaislehdille Grant on kertonut kirjoittavansa paljastuskirjan kuuluisasta siskostaan. Grant on kritisoinut, miksi Meghan ei ole tukenut perhettään taloudellisesti.

– Kuninkaallinen perhe järkyttyisi, jos he saisivat tietää mitä Meghan on tehnyt perheelleen. Totuus tuhoaisi hänen suhteensa Harryyn, Samantha puhisi RadarOnlinelle.

Meghanin perhe on kiistänyt Samanthan väitteet julkisuudessa ja pitänyt tämän julkisuuteen antamia lausuntoja silkkana pötypuheena.

– Hän keksii keinon suunnata huomion itseensä. Hän on ollut hyvin vihamielinen koko perhettä kohtaan jo pitkään, Meghanin velipuoli Thomas Markle Junior on kommentoinut hänen ja Meghanin siskon väitteitä.

Nuorekas joogaohjaaja-äiti ihastuttaa

Meghan Marklen äiti Doria Ragland, 61, on herättänyt paljon huomiota brittimediassa nuorekkaan ulkonäkönsä vuoksi. Joogaohjaajana työskentelevää Doriaa on kehuttu ikäistään huomattavasti nuoremman näköiseksi, ja että hän voisi olla ulkonäkönsä puolesta Meghanin sisko.

Meghanin vanhemmat Thomas ja Doria erosivat hänen ollessaan 6-vuotias. Hänen tiedetään olevan erittäin läheinen molempien vanhempiensa kanssa. Meghan on kertonut haastatteluissa saaneensa ensikosketuksensa tv:n maailmaan elokuvaajana työskennelleen isänsä kautta, joka vei hänet usein Pulmuset-tv-sarjan kuvauspaikalle.

Meghan kuvattuna äitinsä Dorian kanssa syyskuussa.­

Meghan on Daily Mailin mukaan kuvaillut lapsuuttaan hyvin onnelliseksi hänen vanhempiensa avioerosta huolimatta. Eroon vaikutti brittimedian mukaan ainakin se, että Thomas oli paljon poissa kotoa.

The Mirror -lehti kertoo, että Markle on paljastanut hänen äitinsä olevan suurin esikuvansa. Markle kertoi äidistään aiemmin Glamour-lehden haastattelussa.

– Äitini on joogaohjaaja, mutta hän tekee myös sosiaalityötä ja työskentelee vanhusten yhteisön parissa, Markle sanoi.

– Olen todistanut koko elämäni sitä herkkyyttä, hoivaamista ja hoitamista. Samaan aikaan äitini on kuitenkin ollut aina vapaa sielu, hän kuvaili äitiään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?