Prinssi Harry ja Meghan antoivat ensimmäisen yhteisen haastattelunsa – prinssi kosi kesken ruoanlaiton: ”Saanko jo sanoa kyllä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Prinssi Harry ja Meghan antoivat ensimmäisen yhteisen haastattelunsa – prinssi kosi kesken ruoanlaiton: ”Saanko jo sanoa kyllä”

Meghan Markle paljasti BBC:n haastattelussa kuinka prinssi Harry pyysi häntä vaimokseen.

27.11.2017 20:30

Tänään maanantaina kihlauksestaan ilmoittaneet prinssi Harry ja Meghan Markle antoivat ensimmäisen yhteisen haastattelunsa BBC:lle. Rakastunut pari kertoi kihlauksestaan ja hääsuunnitelmistaan haastattelussa rennon oloisena. Meghan paljasti Harryn pyytäneen häntä vaimokseen pari viikkoa sitten kesken illallisen.

  • Yllä olevalta videolta näet otteen haastattelusta.

Meghan kertoi kuinka pari oli ollut kokkaamassa Kensingtonin palatsissa sijaitsevassa Nottingham Cottagessa kanaa illalliseksi, kun Harry oli polvistunut.

Meghan nauroi, ettei hän antanut Harryn edes esittää kysymystä loppuun vaan hän sanoi heti ”kyllä”.

– Se oli suloista, luonnollista ja hyvin romanttista, Meghan kuvaili kosintaa.

– Hän ei antanut minun kysyä kysymystä loppuun. Hän kysyi, että saanko jo sanoa kyllä. Halasimme ja kysyin, että saanko antaa sormuksen. Meghan oli, että ai niin, sormus, Harry hymyili kuvaillessaan herkkää hetkeä.

– Se oli hieno hetki vain meidän kahden välillä. Mielestäni onnistuin yllättämään hänet, prinssi kertoi.

  • Alla onnellinen pari astumassa kameroiden eteen kihlausuutisen jälkeen.

Harry paljasti, ettei hän heti kertonut Meghanista perheelleen, vaan halusi parin tutustua rauhassa toisiinsa. Hän sanoo isoveljensä Williamin ja tämän puolison herttuatar Catherinen olleen erittäin kannustavia.

– William on ollut upea tuki. Kuten myös isäni. Me olemme käyneet teellä hänen luonaan useita kertoja. Koko perhe on ollut vahva tuki. Isovanhempani ovat olleet upeita koko tämän ajan ja he ovat tienneet (suhteesta) jo jonkin aikaa. Koko perhe on vetänyt yhtä köyttä ja se on ollut suuri tuki, Harry kiitti perhettään.

Parin häitä juhlitaan keväällä 2018.­

Pari kertoi haastattelussa tavanneensa toisensa noin puolitoista vuotta sitten. Meghan kuvaili parin onnistuneen pitämään suhteen salassa noin puolen vuoden ajan.

– Meillä oli mielestäni paljon aikaa tutustua ja emme koskaan olleet kahta viikkoa pidempään näkemättä toisiamme, vaikka olimmekin etäsuhteessa. Saimme sen toimimaan, Meghan kertoi.

Harry vahvisti jo julkisuudessa olleet epäilykset siitä, että pari tapasi toisensa yhteisen ystävän kautta. Pari ei halunnut kertoa yhteisen ystävän nimeä julkisuudessa, mutta kertoi ensitapaamisen olleen vuosi sitten kesällä.

– Kolmen tai neljä viikon tapailun jälkeen onnistuin houkuttelemaan hänet mukaani Botswanaan. Telttailimme kahdestaan tähtien alla viiden päivän ajan ja se oli uskomatonta, Harry sanoi.

Hovi kertoi tänään maanantaina kuningatar Elisabetin olevan hyvin iloinen parin kihlauksesta. Meghan kertoi BBC:lle tavanneensa kuningattaren useita kertoja. Hän kuvaili kuningattaren olevan uskomaton henkilö ja erittäin rakas Harrylle.

– On ollut uskomatonta tavata hänet, ei pelkästään monarkkina, mutta Harryn rakastamana isoäitinä. Kaikki nuo puolet ovat olleet minulle hyvin tärkeitä. Hän on uskomaton nainen, Meghan kuvaili.

Meghanin sormus on prinssi Harryn suunnittelema ja siinä on kolme timanttia. Keskimmäinen ja suurin timantti on Botswanasta, kaksi pienempää kuuluivat prinsessa Dianalle.­

Meghan kuvailee olevansa häkeltynyt ja onnellinen siitä, että Harry kosi häntä sormuksella, jossa on hänen äidilleen prinsessa Dianalle kuuluneita timantteja. Harry kuvaili haastattelussa, että jos Diana olisi elossa, hän olisi rakastanut Meghania ja antanut parin liitolle siunauksensa.

– Koska en pysty tapaamaan Dianaa, niin minulle on tärkeää tietää hänen olevan osa tätä. Harryn tätien ja muiden Dianalle tärkeiden ihmisten tapaamisen ansiosta olen päässyt tutustumaan häneen, Meghan sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?