Usain Boltin baari-ilta sai kiihkeitä käänteitä – vei kaksi 24-vuotiasta naista jatkoille: ”Meno muuttui villiksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Usain Boltin baari-ilta sai kiihkeitä käänteitä – vei kaksi 24-vuotiasta naista jatkoille: ”Meno muuttui villiksi”

Ex-pikajuoksija juhlii parhaillaan Australiassa eläkkeelle jäämistään.

Usain Bolt nauttii pikajuoksu-uran jälkeisistä eläkepäivistä.­

27.11.2017 20:02

Juoksijalegenda Usain Bolt, 31, nautti perjantaina villistä baari-illasta Melbournessa, kertoo muun muassa Daily Mail -lehti. Voitokkaan uransa hiljattain lopettanut Bolt juhli Melbournessa sijaitsevassa Ms Collins -yökerhossa kahden 24-vuotiaan naisen Gemma Casemoren ja Stephanie Malin kanssa.

Lehtitietojen mukaan Bolt bongasi britti- ja australialaisnaisen yökerhossa ja pyysi nämä kanssaan yökerhon vip-alueelle. Myös yökerho oli otettu urheilutähden vierailusta ja julkaisi tästä kuvan Facebook-sivuillaan.

– Kun Usain Bolt sattumalta piipahtaa drinkeille. Pitäkää silmät auki, koska ikinä ei kenet tällä näkee, baari kirjoittaa Facebook-sivuillaan ja kehuu Ms Collinsin olevan julkkisten suosima bilepaikka.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Daily Mailin mukaan naiset liittyivät Boltin seuraan. Baari-illan jälkeen Boltin kerrotaan lähteneen naisten kanssa jatkoille ylelliseen hotellihuoneeseensa.

– Kun he palasivat hotellille, Bolt riisui paitansa. Hotellihuone oli silkkaa luksusta, siispä ymmärrettävästi naiset olivat todella innoissaan, että pääsivät hänen kanssaan jatkoille, nimettömänä pysyttelevä lähde kertoo Sunday Mirror -lehdelle.

  • Instagram-kuvissa Boltin kanssa juhlinut Gemma Casemore:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

  • Sekä australialainen Stephanie Mal:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Naisten kerrotaan nauttineen hotellihuoneessa alkoholipitoisia drinkkejä.

– Sitten meno muuttui villiksi, lehdelle kuvaillaan.

  • Gemma Casemore:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Gemman ja Stephanien kerrotaan napanneen hotellihuoneessa lukuisia selfieitä.

– Stephanie riisui mekkonsa, minkä jälkeen Gemma ikuisti tämän alasti hotellihuoneen kylpyammeessa.

  • Stephanie Mal:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

24-vuotiaiden naisten kerrotaan lähteneen Boltin hotellihuoneesta kello viiden aikaan aamuyöstä.

Urheilu-uransa lopettamisen jälkeen, Bolt on ollut tuttu näky muun muassa Lontoon yöelämässä. Aiemmin tässä kuussa Bolt oli otsikoissa, kun hänen kerrottiin flirttailleen australialaisen mallikaunotar Jacqui Librion kanssa eräissä juhlissa.

Usain Bolt voitti urallaan 8 olympia- ja 11 MM-kultaa sekä kolme muuta MM-mitalia.­

Lukuisista naishulinoistaan huolimatta, Bolt on edelleen parisuhteessa jamaikalaisen Kasi Bennettin, 27, kanssa. Bennett asuu Jamaikan pääkaupungissa Kingstonissa, jossa hän työskentelee lasten hyväntekeväisyysjärjestöä. Boltin kerrotaan käyttävän tyttöystävästään nimitystä ”First Lady” (=ensimmäinen nainen), kun taas Bennett kutsuu Boltia lempinimellä boss eli pomo.

– Pomo on juuri nyt Australiassa ”eläkekiertueellaan” pitämässä hauskaa ja työskentelemässä, Bennett on kertonut Daily Mailin mukaan.

– Australia on yksi hänen lempipaikoistaan, siispä hän nauttii olostaan siellä.

Usain Bolt kuvattuna yhdessä tyttöystävänsä Kasi Bennettin kanssa viime elokuussa. Pari on seurustellut vuodesta 2014 asti.­

Bolt joutui kesällä 2016 valtavan kohun keskiöön, kun brasilialainen opiskelija Jady Duarte, 20, jakoi itsestään ja Boltista sänkykuvia sosiaalisessa mediassa. Pettämiskohu sai valtavasti huomiota ympäri maailmaa, ja Bolt pakenikin sitä Bennettin kanssa unelmalomalle.

Jady Duarte antoi yhteisestä yöstä tarkkasanaisen selostuksen Daily Mail -lehdelle. Myöskään Bolt ei jäänyt sanattomaksi, vaan kertoi oman versionsa GQ-lehden haastattelussa.

– Jamaikalla me tanssimme tiiviisti toisiamme vasten. Se on osa kulttuuriamme. Kun muun maalaiset ihmiset näkevät sen, he miettivät, mitä täällä oikein tapahtuu? Aivan kuin he harrastaisivat seksiä klubilla? Ei, se on vain osa kulttuuriamme. Sellaisia me olemme, Bolt puolustautui GQ-lehdessä baarikohuihinsa liittyen.

Usain Bolt tunnetaan ahkerana juhlijana.­

– Brittilehdistö yrittää aina saada minut näyttämään pahalta tyypiltä, joka rakastaa naisia ja joka vain huvittelee naisten kanssa. Olen sanonut englantilaiselle lehdistölle, että toisia kulttuureita ei voi tuomita siksi, että ne ovat erilaisia kuin oma kulttuurisi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?