Jörn Donnerin ainoa tytär kuoli 36-vuotiaana – löysivät toisensa vasta aikuisina - Viihde - Ilta-Sanomat

Jörn Donnerin ainoa tytär kuoli 36-vuotiaana – löysivät toisensa vasta aikuisina

Jörn Donnerin ainoa tytär kuoli 27. lokakuuta. Hän oli kuollessaan 36-vuotias.

Julkaistu: 28.11.2017 6:00

Isä ja tytär näkivät toisiaan harvoin.

Jörn Donnerin ainoa tytär kuoli 27. lokakuuta. Hän oli kuollessaan 36-vuotias.

Häntä jäi kaipaamaan kaksi alaikäistä lasta.

Donnerin tytär oli aikansa kohuvauva ja hän esiintyi myös paljon julkisuudessa. Lapsena hän poseerasi lehtikuvissa yhdessä Helsingin kunnallispolitiikassa vaikuttaneen äitinsä Meri Vennamon kanssa.

Meri Vennamon isä oli Veikko Vennamo, joka perusti Suomen Maaseudun Puolueen. Puolueen, joka on vuosien varrella muuttunut Perussuomalaisiksi.

Tytär näki isäänsä harvoin ollessaan lapsi.

– Hän on ollut silti oikein hyvä isä, vaikka ei aiemmin pidetty paljon yhteyttä. Itsetuntooni ei ole vaikuttanut millään lailla, että hän ei ole ollut läsnä. Hän on ollut osa minua, tytär kertoi Ilta-Sanomille vuonna 2013.

Isä ja tytär löysivät toisensa vasta aikuisina, vaikka tytär kirjoitti hieman yli kymmenvuotiaana isälleen kirjeen, jossa hän toivoi heidän tutustuvan toisiinsa.

Vaikka tytär ei ollut yhteydessä isäänsä, äiti kertoili tarinoita hänestä.

– Äiti oli aina hirveän avoin ja kertoi positiivisia asioita isästä. Hän piti isän ja minun suhteen erillään heidän keskinäisistä ristiriidoistaan. Isän kanssa tavattiin aina välillä ja nähtiin suunnilleen säännöllisesti.

– Tunsin koko ajan olevani kauhean lähellä isää. Noin 11-12-vuotiaana päätin sitten kirjoitin hänelle, koska ajattelin hänen pitävän kirjeistä ja kirjoittavan itsekin mielellään.

Lue lisää päivän Ilta-Sanomista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?