Tunnistatko samoiksi naisiksi? Näin paljon Kardashianin siskokset ovat muuttuneet 10 vuoden aikana – katso vertailukuvat - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunnistatko samoiksi naisiksi? Näin paljon Kardashianin siskokset ovat muuttuneet 10 vuoden aikana – katso vertailukuvat

Somekuningattarien ulkonäkö on muuttunut paljon vuosien varrella. Nykyään he ovat miljoonien idoleita ympäri maailman.

27.11.2017 10:06

Kardashianien sisarukset ovat maailmankuuluja kaunottaria, joilla on käsittämättömät määrät seuraajia sosiaalisessa mediassa. Sisarukset ovat luoneet julkisuudestaan menestyvän bisneksen, jolla he tienaavat miljoonia vuosittain ja kasvattavat valtaansa nuorten naisten esikuvina ja idoleina.

Siskokset ovat mukana kosmetiikkabisneksessä, televisiossa ja sosiaalisessa mediassa. Heillä on satoja miljoona seuraajia Instagramissa ja he luovat kauneusihanteita ja trendejä lähes kaikella, mitä tekevät.

Siskokset ovat joutuneet vuosien varrella useasti myös keskelle kuvanmuokkauskohuja ja kauneusoperaatiohuhuja. Osa Kardashianeista on myöntänyt avoimesti hakeutuneensa erilaisiin kauneusoperaatioihin ja hankkineensa esimerkiksi täytettä huuliinsa. Osa puolestaan vakuuttaa kauneutensa olevan täysin luonnollista.

Tunnistaisitko Kardashianeja vuosien takaisista kuvista?

Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian on sisarusparven vanhin.­

Siskoksista vanhin, Kourtney Kardashian, on nykyään kolmen lapsen äiti. Kourtney on nähty Kardashianit-tosi-tv-sarjassa vuodesta 2007.

Tosi-tv-tähti on noussut viime vuosina otsikoihin riitaisan avioliittonsa ansiosta. Hän oli naimissa Scott Disickin kanssa vuosina 2006–2015. Parin liitto oli täynnä draamaa, jota aiheutti muun muassa Disickin runsas juhliminen ja alkoholinkäyttö.

Pari päätti erota vuonna 2015, mutta palasi yhteen vielä todetakseen, ettei suhde toimi.

Kourtney Kardashian vuonna 2007 ja 2017.­

Kardashianilla ja Disickillä on kolme lasta, Mason, 7, Penelope, 5, ja Reign, 2.

Kim Kardashian

Kim Kardashian on siskoksista kenties tunnetuin. Hänellä on peräti 104 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, jonne hän jakaa ahkerasti kuvia itsestään. Kim on yksi maailman seuratuimmista henkilöistä ja ihailluimmista tyyli-ikoneista.

37-vuotias Kim nousi alunperin julkisuuteen seksivideoskandaalin vuoksi. Kardashianin ja tämän silloisen poikaystävän, Ray J:n intiimi video vuoti julkisuuteen aiheuttaen valtaisan kohun.

Kim Kardashian on tehnyt julkisuudellaan äärimmäisen menestynyttä bisnestä. Kuvassa tosi-tv-tähti vuonna 2006 ja 2017.­

Kim on joutunut vuosien varrella keskelle useita muitakin kohuja. Viimeisimpänä keväällä, kun hänen muokkaamattomat bikinikuvansa levisivät sosiaalisessa mediassa. Nainen itse kauhisteli ulkonäköään ja kertoi, ettei todellisuudessa näytä siltä, miltä kuvissa.

Kim meni vuonna 2014 naimisiin rap-tähti Kanye Westin kanssa. Parilla on tällä hetkellä kaksi lasta, 4-vuotias North-tytär ja 1-vuotias Saint-poika. Lisäksi he odottavat kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän avulla.

Khloe Kardashian

Kardashianin sisaruksista keskimmäinen, 33-vuotias Khloe tunnetaan niin ikään tosi-tv- ja sometähtenä. Lisäksi hän on ollut julkisuudessa avioliittonsa vuoksi.

Kardashian oli naimisissa ex-koripalloilija Lamar Odomin kanssa viime vuoteen saakka. Parin suhdetta värittivät lukuista kohut ja käänteet, joista ehkä tunnetuin sattui lokakuussa 2015. Tuolloin Odom löydettiin tajuttomana nevadalaisesta ilotalosta. Urheilutähti oli ottanut yliannostuksen huumeita ja vaipui koomaan, mutta heräsi muutaman päivän kuluttua. Khloe pysyi puolisonsa rinnalla, vaikka parin välit olivatkin tulehtuneet.

Myös Khloe on joutunut kuvanmuokkauskohujen keskelle. Tähti pudotti painoaan runsaasti pari vuotta sitten ja on sittemmin esitellyt hoikistunutta vartaloaan sosiaalisessa mediassa. Kesällä Kardashianin fanit kiinnittivät huomiota tämän hämmentävän kapeaan vyötäröön.

Khloe on kertonut laihtuneensa 18 kiloa muutaman viime vuoden aikana. Hän kertoi myös, että häntä on haukuttu usein ”pullukaksi”. Nykyään hänellä on oma Revenge Body, eli ”kostovartalo” -tv-sarja, jossa hän auttaa muita ihmisiä tekemään muodonmuutoksen.

Syksyllä kansainvälisessä mediassa levisivät huhut, joiden mukaan Khloe odottaisi lasta.

Kendall Jenner

Nuori mallikaunotar Kendall Jenner kiertää maailmaa ja poseeraa työkseen maailman huippubrändien muotilavoilla. Jenner tunnetaan muun muassa alusvaatejätti Victoria’s Secretin alusvaatemallina sekä lukuisten kansainvälisten suuryritysten keulakuvana.

Kendall Jenner vuonna 2010 ja vuonna 2017.­

Jenner on nykyään maailman kovapalkkaisin malli. 22-vuotias Kendall on ensimmäinen, joka on pystynyt syrjäyttämään ikonisen huippumallin Gisele Bündchenin palkkalistojen kärjestä.

Jenner on kertonut avoimesti olleensa hyvin poikamainen lapsi. Hän on sisaruksiaan reippaasti pidempi ja muodoiltaan sirompi. Hän on kertonut, että pukeutui lapsena hyvin poikamaisesti ja piti eri asioista kuin sisaruksensa. Sittemmin myös hän on hakeutunut kauneuden pariin siskojensa tapaan.

Kylie Jenner

Kylie Jenner on Kardashian-klaanin nuorin lapsi, jolla on jo lähes 100 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Jenner on ansioitunut paitsi somessa, myös kosmetiikan parissa. Hänen Kylie Cosmetics -yrityksensä on tuottanut miljoonia ja Jennerin uskotaan nousevan miljardöörien joukkoon lähiaikoina.

Vuonna 2010 Kylie Jenner oli 14-vuotias. Oikealla Jenner tänä vuonna.­

Jenner on myöntänyt muokanneensa ulkonäköään kauneusoperaatioiden avulla. Hän on kertonut avoimesti, kuinka hänen teininä ihastukseltaan kuulema kommentti sai hänet hankkimaan täytettä huuliinsa.

Tällä hetkellä 20-vuotias Kylie on raskaana. Lapsen isä on Kylien räppärirakas Travis Scott. Pari ei ole vahvistanut raskautta henkilökohtaisesti. Hiljattain kävi ilmi, että Jenner suunnittelee pitävänsä puolen vuoden tauon julkisuudesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?