Tosi-tv-sarjassa poikkeuksellinen sääntö: julkkisten on pidettävä jaloissaan punaisia sukkia – taustalla puistattava syy - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-sarjassa poikkeuksellinen sääntö: julkkisten on pidettävä jaloissaan punaisia sukkia – taustalla puistattava syy

Viidakossa vaanii monta vaaraa, ja siksi julkkiksetkin sonnustautuvat punaisiin sukkiin.

Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa seurataan julkisuudesta tuttuja henkilöitä viidakossa.­

25.11.2017 18:12

Brittiläisessä tosi-tv-kisassa Pelastakaa julkut joukko julkisuudesta tuttuja henkilöitä kuljetetaan keskelle viidakkoa selviytymään ja suorittamaan erilaisia haastavia tehtäviä.

Sarjassa on nähty lukuisia nimekkäitä kisaajia, ja uusimmalla kaudella nähdään muun muassa entinen jalkapalloilija Dennis Wise ja näyttelijä Jennie McAlpine.

Ohjelmassa julkkikset joutuvat vaihtamaan tavalliset vaatteensa karuihin olosuhteisiin sopiviin asuihin.

Katsojien huomio on kiinnittynyt erityisesti kirkkaanpunaisiin pitkävartisiin sukkiin, joita kilpailijoiden on käytettävä.

Sukat eivät ole vain asuste, vaan niiden käytölle on selkeä syy.

Mirror-lehden mukaan sarjan ensiapuvastaava on nimittäin kertonut, että sukkia on pidettävä jalassa melko inhottavan lieveilmiön takia.

Viidakossa suhisee jos jonkinlaista hyönteistä, ja näin ollen julkkiksetkin saavat osansa pistävistä ja purevista viidakon asukeista.

Julkkikset joutuvat nimittäin viidakossa tekemisiin koppakuoriaisten, heinäsirkkojen, matojen, hämähäkkien, rottien ja käärmeiden kanssa.

Vaikka kilpailijoiden turvallisuudesta huolehditaankin parhaan taidon mukaan, ei haavereiltakaan aina vältytä.

Sukkien on siis kaikessa yksinkertaisuudessaan tarkoitus estää pistoista ja puremista aiheutuneiden verta vuotavien haavojen näkyminen katsojille.

Julkkikset joutuvat luonnollisesti myös kohtaamaan monenlaisia inhottavia ja katsojia järkyttäviä haasteita ja tehtäviä.

Heidät on muun muassa peitetty kokonaan muurahaisilla ja heidän on täytynyt syödä mitä erilaisimpia eksoottisia ruokia.

Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa seurataan julkisuudesta tuttuja henkilöitä viidakossa.­

Ohjelman juontajana toimii Anthony McPartlin, joka on kertonut avoimesti kamppailustaan lääkeaddiktion kanssa. Hän jäi koukkuun kipulääkkeisiin polvileikkauksen seurauksena, mutta on palannut nyt työelämään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?