Huhut Kylie Jennerin ympärillä kuumenevat: tosi-tv-tähti aikoo vetäytyä julkisuudesta – haluaa salata raskauden synnytykseen asti - Viihde - Ilta-Sanomat

Huhut Kylie Jennerin ympärillä kuumenevat: tosi-tv-tähti aikoo vetäytyä julkisuudesta – haluaa salata raskauden synnytykseen asti

Huhut Kylie Jennerin raskaudesta vellovat yhä villeinä, sillä hiljaiseloa elänyt tähti ei ole vahvistanut asiaa henkilökohtaisesti.

25.11.2017 14:44

Maailman tunnetuimpiin some ja tosi-tv-tähtiin lukeutuva Kylie Jenner, 20, joutui syyskuun alussa valtavan huhumyllyn keskelle. Yhdysvaltalaisen TMZ-sivuston mukaan maailmankuulu kaunotar odotti esikoislastaan yhdessä räppäri Travis Scottin kanssa.

Viihdesivuston paljastuksen jälkeen huhut Jennerin raskauden ympärillä ovat velloneet villeinä. Tähti ei ole vahvistanut raskauttaan virallisesti, vaikka useat mediat ovat kertoneet, että hän on paljastanut läheisilleen odottavansa lasta. Jenner on vältellyt paparazzeja ja edustustilaisuuksia, ja näyttäytynyt vain erittäin löysissä vaatteissa.

Jennerin fanit ovat kiinnittäneet huomiota siihen, että aiemmin ahkerana Snapchatin ja Instagramin käyttäjänä tunnettu tähti on pitänyt hiljaiseloa myös sosiaalisen median puolella. Jenner julkaisi vielä kesällä vartaloaan esitteleviä uimapukukuvia, mutta on toistaiseksi lopettanut niiden julkaisun kokonaan. Sen sijaan hän on päivittänyt tileilleen ainoastaan kuvia, joissa hänen keskivartalonsa ei paljastu.

Kylie Jenner ei ole kevään jälkeen näyttäytynyt vartalonmyötäisissä vaatteissa. Kuva huhtikuulta.­

Jennerin raskautta pidetään hyvin varmana, vaikka hän ei ole tiedottanut siitä virallisesti. Nyt lukuisat kansainväliset lehdet uutisoivat, että Jenner aikoo vetäytyä julkisuudesta puoleksi vuodeksi. People-lehden mukaan Jenner suunnittelee keskittyvänsä äitiyteen ja tulevaan vauvaansa.

– Kylie haluaa kadota, poistua valokeilasta ja keskittyä terveyteensä ja onneensa, People-lehden lähde kertoo.

– Kylie ei aio julkistaa raskauttaan ennen kuin hän synnyttää. Hän ei näyttäydy julkisesti ja haluaa pitää kuusi kuukautta lomaa.

Lähteen mukaan Jenner on juuri viettänyt baby shower -juhlia ja odottaa äitiyttä innoissaan. Lehden tietojen mukaan tosi-tv-tähti luottaa vain hyvin harvoihin läheisiin ihmisiinsä tällä hetkellä, sillä haluaa paljastaa raskautensa sitten, kun on itse siihen valmis.

Asian salailun ansiosta Jenner on saanut runsaasti lisää huomiota, josta hyötyy varmasti myös hänen liiketoimintansa. Jenner on tunnettu Kardashianit-tv-sarjasta sekä huippusuositusta meikkimerkistään.

Daily Mailin mukaan Jennerin lasketun ajan uskotaan olevan helmikuussa.

20-vuotias Jenner on nuorin Kardashianin sisaruksista. Perhe on saamassa pian enemmänkin lisäystä, sillä Kim Kardashian saa kolmannen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. Myös Khloe Kardashianin uskotaan olevan raskaana, mutta tämä ei pikkusiskonsa tapaan ole vahvistanut tietoa henkilökohtaisesti.

Khloe, Kourtney ja Kim Kardashian sekä Kris ja Kylie Jenner.­

Kylien sisko, Kim Kardashian vietti viime vuonna pitkään hiljaiseloa. Kardashian joutui aseellisen ryöstön uhriksi Pariisissa ja vetäytyi sen jälkeen kuukausiksi pois julkisuudesta. Sittemmin Kardashian on palannut sekä sosiaaliseen mediaan että erilaisiin edustustilaisuuksiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?