Aamulypsyn Jaajo Linnonmaa joutui kohun keskelle – näin juontaja itse kommentoi tilannetta - Viihde - Ilta-Sanomat

Aamulypsyn Jaajo Linnonmaa joutui kohun keskelle – näin juontaja itse kommentoi tilannetta

Juontaja Jaajo Linnonmaa haukkui radiossa kollegoitaan ja joutui kovan kritiikin kohteeksi. Nyt hän kommentoi tilannetta itse IS:lle.

Jaajo Linnonmaa kommentoi IS:lle kohun aiheuttanutta lähetystään.­

24.11.2017 13:20

Juontaja Jaajo Linnonmaa joutui kohun kohteeksi, kun YleX:n juontaja julkaisi Facebookissa kirjoituksen, missä kertoi Linnonmaan puhuneen nimettömästä naistoimittajasta, joka ”haastatteli ihan märkänä jotain jätkää”. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

IS oli aiheen tiimoilla yhteydessä YleX:n toimittajaan, mutta hän muutti päivityksensä myöhemmin yksityiseksi eikä halunnut kommentoida asiaa enempää julkisuudessa.

Alatyylinen ilmaus suututti kuulijat, ja monet kommentoivat aihetta tämän jälkeen muun muassa Jodelissa ja Facebookissa.

Sen jälkeen myös Nelosen nettiradiopalvelu Suplan toimittaja kertoi Instagramissa, että Linnonmaa olisi puhunut halventavasti myös hänen juontamastaan ohjelmasta. Myös tästä kertoi ensin Seiska.

Kuvassa Suomipopin Aamulypsyn juontajat Anni Hautala, Juha Perälä ja Jaajo Linnonmaa.­

Nelonen Median radioiden sisältöjohtaja Johannes Saukko kommentoi aihetta IS:lle ja vahvisti, että lähetys poistettiin netistä mielipahan välttämiseksi.

Linnonmaa kommentoi aihetta IS:lle viestitse itse. Hän korosti, että lähetyksessä ei henkilöity kritiikkiä kehenkään tiettyyn juontajaan tai kanavaan.

– Kerroin kuunnelleeni 30 minuuttia artistihaastattelua, josta ei selvinnyt kuka artisti oli. Sama kuin olisin katsonut elokuvan jossa ei alkuteksteissä olisi mainittu ohjaajaa ja näyttelijää, Linnonmaa arvioi.

Toisin kuin Linnonmaa väitti, YleX:n juontaja mainitsi haastattelussa olleen artistin taiteilijanimen useasti lähetyksen aikana.

– Haastatteluhan oli hyvä ja energinen ja itse kappaleenkin totesin toimivaksi, Linnonmaa lisäsi.

Lue lisää aiheesta täältä.

Jaajo Linnonmaa on palkittu kahdeksan kertaa vuoden radiojuontajana Radiogaalassa. Hänen Aamulypsy-ohjelmansa on ollut erittäin suosittu. Juontajina ohjelmassa toimivat myös Anni Hautala ja Juha Perälä. Radiotyönsä lisäksi Linnonmaa on tehnyt joitakin näyttelijäntöitä, kuten Luokkakokous-elokuvissa, sekä juontanut Nelosen Haluatko miljonääriksi? -visailua.

Juttua korjattu 26.11. klo 20.25: Lisätty tieto siitä, että YleX:n juontaja mainitsi haastattelussa olleen artistin taiteilijanimen useasti lähetyksen aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?