Viihde

90-luvun hittisarjan tähti katosi julkisuudesta – elää nyt linnassa kreivittärenä

Julkaistu:

kreivitär
Taviksesta tuli kreivitär, kun hän meni naimisiin Devonin jaarlin kanssa.
A. J. Langer muistetaan 90-luvun hittisarjasta Niin sanottu elämäni, missä Langer esitti räväkkää teinityttöä Rayanne Graffia. Vuonna 2005 Langer meni naimisiin Charles Courtenayn kanssa, joka on Devonin jaarli. Näin ollen Langerista tuli kreivitär.

Pariskunnalla on kaksi lasta, Joscelyn, 10, ja Jack, 8. Perhe asuu Englannissa maaseudulla Powderham Castlessa.


Langer kertoo People-lehdelle, että hänen työnimensä on kreivitär, mutta muuten hän käyttää pelkkää etunimeään.

Perhe asui pitkään Los Angelesissa, joten muutto Englantiin oli aluksi haastavaa. Langer perheineen muutti Powderham Castleen vuonna 2015, kun Courtenayn isä kuoli ja jaarlin titteli siirtyi hänelle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ihmiset kyselivät minulta vain lapsistani ja linnasta. Kun puhuin pankkivirkailijalle, hän vastasi miehelleni. Me astuimme kulttuuriin, joka oli kuin suoraan Downton Abbeysta, kertoo Langer.


Langer kertoo asettuneensa maaseudulle hyvin. Hän muun muassa opettaa lapsiaan surffaamaan Englannin hyisessä merivedessä. Lisäksi hän organisoi lukuisia tilaisuuksia linnassa, kuten häitä, konsertteja ja tanssitunteja.

Lounais-Englannissa sijaitseva linna on kuulunut Courtenayn perheelle jo 600 vuoden ajan. 3500 eekkerin tontti varmistaa, ettei tila lopu perheeltä heti kesken.


Langer myöntää, että linnassa olisi mukava järjestää Niin sanottu elämäni -sarjan jälleennäkeminen. Sarjassa näytteli Langerin lisäksi muun muassa Claire Danes sekä Wilson Cruz. Langer kertoo olleensa yhteydessä Cruziin, koska hän haluaisi järjestää ensimmäisen Pride-tapahtuman Englannin maaseudulla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Langer muistetaan Niin sanottu elämäni -sarjan lisäksi myös Baywatchista ja Rakkauden anatomiasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt