Reino Nordin kertoo Cosmopolitanille hänen ja Marian suhteesta: ”Todella hyvä seksielämä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Reino Nordin kertoo Cosmopolitanille hänen ja Marian suhteesta: ”Todella hyvä seksielämä”

Laulaja Reino Nordin kertoo Cosmopolitan-lehden haastattelussa, että hänellä ja Maria Nordinilla on edelleen todella hyvä seksielämä.

22.11.2017 21:11

Laulaja Reino Nordin puhuu tuoreimmassa Cosmopolitan-lehdessä hänen ja arkkitehti Maria Nordinin avioliitosta. Nordin myöntää, että vuosien varrelle on mahtunut myrskyisempiäkin vaiheita, mutta sanoo lehdelle, että 12 vuotta kestänyt suhde on pysynyt kasassa ”armon, huumorin ja todellisen rakkauden ansiosta.”

– Olemme sielunkumppaneita ja meillä on edelleen todella hyvä seksielämä. Kahteentoista vuoteen on mahtunut turbulenssia ja olemme olleet eron partaalla monta kertaa, mutta onneksi liittomme on pysynyt kasassa. Se, että olen pitänyt Mariasta kiinni, on ollut elämäni paras päätös, Nordin sanoo lehdelle.

Lehden mukana Nordin on yrittänyt viime aikoina skarpata lahjojen ostamisessa ja arjen pienissä rakkaudentunnustuksissa. Hän on myös kehittynyt paremmaksi riitelijäksi.

– Paha olo pitää päästää ulos, mutta huutamalla ja raivoamalla ei tule tuloksia. Olemme Marian kanssa oppineet valitsemaan taistelumme. Ennen olimme aivan jäätäviä riitelijöitä, Nordin myöntää Cosmopolitanille.

Maria ja Reino Nordin kuvattuna vuonna 2012.­

Maria Nordin on aiemmin kertonut IS:n haastattelussa, että pariskuntaa yhdistää syvä rakkaus.

– Rakastamme toisiamme ihmisinä hyvin paljon. Voimme olla eri mieltä asioista, ja nähdä silti se ydin toisessa, Maria Nordin on sanonut IS:lle.

Alla olevalla videolla Reino Nordin kertoo Radio Suomipopin haastattelussa, kuinka tärkeitä läheiset ovat hänelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?