Selviytyjät Suomi -kilpailijat näkivät nälkää viidakossa yli 50 asteen helteessä – kivuliaat vammat arkipäivää: ”Puolet jalasta ihan mädäntyneenä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Selviytyjät Suomi -kilpailijat näkivät nälkää viidakossa yli 50 asteen helteessä – kivuliaat vammat arkipäivää: ”Puolet jalasta ihan mädäntyneenä”

Selviytyjät Suomi -kilpailijat kärsivät loukkaantumisista ja nälästä Filippiineillä.

23.11.2017 13:10

Selviytyjät Suomi nähdään Nelosella 3. helmikuuta alkaen. Kuusitoista julkisuudesta tuttua henkilöä kamppailevat Selviytyjän tittelistä sekä 30 000 euron rahapalkinnosta Filippiinien viidakossa. Kilpailijat kertovat kuvausolosuhteiden olleen äärimmäiset ja vammat arkipäivää. Lämpötila saattoi kohota viidakossa jopa yli 50 asteen.

– Loukkaantumiset oli päivittäisiä, koska ne kisat on fyysisesti ihan älyttömän rankkoja. Se oli niin kuin olisi sotatantereelta tullut kotiin, kun ruvettiin leirinuotion äärellä kattomaan, että kuinka paljon on kehenkin sattunut, Cristal Snow kertoo.

– Tempasin aika pahasti polven kiveen vedessä ollessani ja sehän aukesi ihan kunnolla. Lumpioon tuli sellainen ihan kunnon reikä! Kalle Palander kuvailee haavoittumistaan.

Selviytyjissä nähdään pitkä liuta suomalaisjulkkiksia.­

Juhana Helmenkalastaja kertoo kätensä murtuneen kahdesta kohtaa erään kilpailun aikana, Sampo Kaulanen puolestaan kärsii venähtäneestä nivelsiteestään vieläkin.

Jekku Berglund sanoo jalkansa hiertyneen heti ensimmäisenä päivänä viidakossa, eikä haava parantunut millään.

– Mulla oli puolet jalasta ihan mädäntyneenä. Kengän kivet hiersi sitä mädäntymää. Oli se aika rankkaa, Jekku Berglund sanoo.

Fyysisten vaivojen lisäksi kilpailijat paljastavat kärsineensä henkisistä oireista. Musta Barbaarille pahinta oli nälkä.

– Kyl siinä vähän vahvemmallakin tyypillä menee nuppi sekasin, Musta Barbaari myöntää.

Selviytyjät Suomi sunnuntaisin 3.2. alkaen Nelosella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?