Jennifer Garner ei ole löytänyt onnea eronsa jälkeen – liitto Ben Affleckin kanssa päättyi surullisesti: ”En olisi valinnut tällaista elämää lapsilleni”

Julkaistu:

hollywood
Jennifer Garner ei ole valmis tapailemaan uusia ihmisiä eronsa jälkeen.
Näyttelijä Jennifer Garner avautuu Mirror lehdelle eronsa jälkeisestä elämästä. Garner erosi näyttelijämiehestään Ben Affleckista vuonna 2015. He erosivat juuri kymmenvuotishääpäivänsä kynnyksellä. Ex-pariskunnalla on kolme lasta, Violet, 11, Seraphina, 8, ja Samuel, 5.

Garner kertoo lehdelle, ettei hänellä ole halua tapailla muita henkilöitä.

– En ole eroni jälkeen käynyt kertaakaan treffeillä enkä edes haluaisi käydä.


Tähden mukaan moni kuitenkin haluaisi järjestää hänelle treffejä. Garner myöntää, ettei olisi uskonut löytävänsä itseään tällaisesta elämäntilanteesta.

– En olisi valinnut tällaista elämää itselleni tai lapsilleni. En haluaisi olla sinkku ja tässä asemassa.

Affleck tapailee tällä hetkellä Saturday Night Live -viihdeohjelman tuottajaa Lindsay Shookusia.


Affleck kertoi aikaisemmin tänä vuonna olleensa hoidossa alkoholiriippuvuuden takia. Avioeron tultua julkisuuteen amerikkalaismedia uutisoi Affleckilla olleen suhde perheen lastenhoitajan kanssa.

– Olen päässyt pois alkoholiaddiktion hoidosta. Se on ongelma, jonka kanssa olen kamppaillut ja jonka kohtaan jatkossakin, kertoi Affleck aikaisemmin tänä vuonna.

Affleck on myös joutunut Hollywoodissa vellovan ahdistelukohun keskelle. Häntä syytetään seksuaalisesta häirinnästä, vaikkakin ei samalla tasolla kuin esimerkiksi Harvey Weinsteiniä tai Louis C.K:ta.

– Minun täytyy tarkastella omaa käyttäytymistäni ja ajatella miten käyttäydyn, miten kohtelen ihmisiä ja milloin olen väärässä, kommentoi Affleck australialaismedia news.com.au:lle.

Affleck tähdittää juuri ensi-iltaan saapunutta elokuvaa Justice League, jossa hän näyttelee Batmania. Elokuvan avausviikonloppu oli Yhdysvalloissa pienoinen pettymys, vaikka se keräsikin noin 80 miljoonan euron lipputulot.

Edit: Juttua korjattu 22.11. klo 16:46 Saturday Night Live on viihde-, ei keskusteluohjelma sekä Lindsay Shookus on ohjelman tuottaja ei juontaja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt