Tarkkuustehtävä testaa hoksottimesi – Oletko ensimmäinen, joka onnistuu ratkaisemaan kaikki eroavaisuudet?

Uusi liikkuva kuvatehtävä testaa tarkkuutesi.

21.11.2017 14:12

IS:n julkaisemat suositut etsi ero -testit ovat puhuttaneet syksyllä visailijoita. Vaikeimmat testeistä on pystynyt virheittä läpäisemään alle 0,5 prosenttia pelaajista.

Nyt IS teki jotakin aivan uutta. Nimittäin videot, joissa testataan pelaajan hoksottimia. Videoita tehtiin neljä kappaletta, ja kaikissa alun ”oikea” video on samanlainen, mutta ”väärässä” versiossa on jokin pieni ero oikeaan verrattuna.

IS julkaisi videot jo aiemmin sosiaalisen median kanavissaan, ja tehtävät olivat suosittuja. Monet kommentoineet onnistuivat löytämään eroavaisuudet, vaikka kommenttien mukaan se saattoikin ensin vaatia useamman katselukerran. Vain yksi yksi eroavaisuus meni kaikilta ohi, se oli alla olevista videoista neljännessä.

Yksi kommentoija hassutteli myös videon sisällöllä ja kirjoitti:

– Väärin: mieshenkilö näyttäytyy yleisellä paikalla pelkässä hatussa ja tirkistelylaseissa. Oikein: asianmukaisesti pukeutuneet naiset katsovat asiallisesti pois päin.

Löydätkö sinä erot videoista? Kokeile alta ja kommentoi!

Tässä videossa on kaksi eroa, jotka somekansa onnistui hienosti löytämään.

Viimeiseen videoon IS piilotti peräti kolme eroavaisuutta, jotka ovat muuttuvaa mallia. Kaikkia kolmea eroa ei löytänyt kukaan facebookilainen. Löydätkö sinä? Kommentoi alle!

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?