Viihde

Kuva: Miss Suomi 2004 Mira Salo löysi uuden rakkauden – ”Suhteellisen tuore juttu”

Julkaistu:

rakkaus
Entinen mallikaunotar Mira Salo vahvistaa IS:lle löytäneensä elämäänsä uuden seurustelukumppanin.
Vuoden 2004 Miss Suomi- ja vuoden 2005 Miss Baltic Sea -tittelit voittanut Mira Salo julkaisi hiljattain Instagram-tilillään romanttisen yhteiskuvan tuntemattoman nuoren miehen kanssa. Kuva kiinnitti monien huomion, koska Mira on viihtynyt jo jonkin aikaa sinkkuna.

Salo, 35, vahvistaa IS:lle lyhyesti puhelimitse, että suhde pitää paikkansa, mutta ei halua kommentoida yksityiselämäänsä sen enempää. Salo haluaa pitää yksityisasiansa ominaan.

– Kyllä se pitää paikkaansa. Suhteellisen tuore juttu, hän toteaa ystävällisesti.
Salo avioitui helmikuussa 2015 entisen puolisonsa kanssa viiden vuoden seurustelun jälkeen. Avioliitto kesti reilun vuoden, ja eroa haettiin yhdessä elokuussa 2016. Entisellä pariskunnalla on yhdessä alle kouluikäinen tytär Jade.


Vielä maaliskuussa Salo kertoi IS:n haastattelussa viihtyvänsä sinkkuna. Hän totesi tuolloin, että uuden kumppanin esitteleminen omalle lapselle ei tulisi olemaan helppo juttu.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Lapsen kanssa puntaroi aika tarkkaan ennen kuin lähtee mihinkään vakavampaan. En ole esitellyt Jadelle yhtään miestä eron jälkeen. Sitä ei helposti tule tapahtumaan, hän sanoi tuolloin.


Kaunotar ei enää viihdy julkisuudessa samalla tavoin kuin 2000-luvun puolivälissä missivuosiensa jälkeen, jolloin hän teki paljon mallintöitä. Salo kouluttautui mallivuosien jälkeen pieneläinhoitajaksi.

Vaikka julkisuus ei enää ole osa Salon ammattia, hän vierailee kuitenkin aika ajoin seurapiiritapahtumissa ja muotialan näytöksissä. Esimerkiksi viime keväänä hän käväisi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kuvauksissa live-yleisön joukossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt