Viihde

Uskomaton suosio! Myös lisäkonsertti Cheekin jäähyväiskeikalle loppuunmyyty

Julkaistu:

viimeinen keikka
Tätä ei voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä, kiitos! Nähdään Lahdessa, Cheek kommentoi suosiota.
Runsaat 30 000 lippua rap-artisti Cheekin viimeiselle keikalle myytiin loppuun tänään tiistaina alle minuutissa. Cheek lopettaa uransa kotikaupunkinsa Lahden Mäkimontussa lauantaina 25. elokuuta 2018 järjestettävään Valot sammuu -suurkonserttiin.
  • Yllä olevalla videolla Cheek kertoo ajatuksiaan lopettamispäätöksen jälkeen.
Valtaisan kysynnän vuoksi artistin ilmoitettiin järjestävän viimeistä konserttia edeltävänä perjantaina 24.8.2018 Lahden Mäkimontussa lisäkonsertin.

Nyt myös lisäkonsertin lippujen ilmoitetaan olevan loppuunmyytyjä. Kahteen konserttiin myytiin yhteensä noin 60 000 lippua.


– Oli hienoa huomata, kuinka monet halusivat tulla mukaan juhlimaan viimeistä keikkaa. Tätä ei voi koskaan pitää itsestäänselvyytenä, kiitos! Nähdään Lahdessa, Cheek kommentoi suosiota.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen ollut urani aikana järjestämässä satoja keikkoja, mutta koskaan aikaisemmin en ole todistanut vastaavaa kuin Cheekin jäähyväiskonsertin aiheuttamaa ostoryntäystä tänä aamuna. Valot sammuu -konsertin liput varattiin loppuun niin nopeasti kuin niiden myyminen teknisesti vain oli mahdollista, konsertin promoottori Juha Kyyrö kommentoi.

– Arvioisin, että ostajia olisi riittänyt ainakin 100 000 lipulle. Kovasta kysynnästä huolimatta emme ikävä kyllä pysty järjestämään Lahteen kolmatta konserttia, mutta yritämme saada mahdollisimman pian varmistuksia ensi kevään Cheek-keikkojen osalta, Kyyrö jatkoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt