Iki-ihana Harrison Ford on sankari myös tosielämässä – riensi empimättä auttamaan pulaan joutunutta naista - Viihde - Ilta-Sanomat

Iki-ihana Harrison Ford on sankari myös tosielämässä – riensi empimättä auttamaan pulaan joutunutta naista

Näyttelijä Harrison Ford ei epäröinyt pysähtyä, kun hänen edellään ajanut auto suistui moottoritieltä ojaan.

Harrison Ford ei antanut julkisuuden estää auttamisenhaluaan.­

20.11.2017 15:31

Harrison Ford, 75, on nähty valkokankaalla sankarin roolissa kerta toisensa jälkeen, mutta nyt karismaattinen näyttelijä todisti, ettei hänellä mene sormi suuhun tosipaikankaan tullen.

Daily Mailin mukaan mies riensi viime sunnuntaina viipymättä apuun, kun hänen edessään ajanut henkilöauto suistui tieltä Kalifornian Santa Paulassa.

Silminnäkijän mukaan Ford auttoi muiden pysähtyneiden tavoin onnettomuudessa lievästi loukkaantunutta naiskuljettajaa ja odotti paikan päällä viranomaisten saapumista.

Harrison Fordilla on tunnetusti kokemusta tiukoista paikoista.

Vuonna 2015 lentoharrastuksesta innostunut näyttelijä joutui suorittamaan hätälaskun golfkentälle Santa Monicassa lentokoneen moottorin petettyä ja vuonna 1999 hän teki hätälaskun helikopterilla kesken lentotunnin.

Kolmannella yrityksellä hän laskeutui väärälle kiitoradalle ja oli aiheuttaa onnettomuuden.

Harrison Ford nähdään myös tuoreessa Blade Runner -elokuvassa.­

Harrison Ford tunnetaan parhaiten rooleistaan Star Wars- ja Indiana Jones -elokuvista. Hän on ollut naimisissa Ally McBeal -sarjastan tutun Calista Flockhartin kanssa vuodesta 2010.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?