Nyt puhuu Mr. Lordin nuolaisemaksi joutunut Laura Friman – kommentoi katsojia kuohuttanutta tilannetta: ”Korvani ja sieluni voivat hyvin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyt puhuu Mr. Lordin nuolaisemaksi joutunut Laura Friman – kommentoi katsojia kuohuttanutta tilannetta: ”Korvani ja sieluni voivat hyvin”

Tähdet, tähdet -lähetyksessä nähtiin outo tilanne, jossa viisuvoittaja Mr. Lordi nuoli Laura Frimanin korvaa ja poskea.

20.11.2017 10:01

Eilen sunnuntaina MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa teemana olivat euroviisut. Suorassa lähetyksessä esiintyi myös Lordi -yhtye, joka toi Suomeen historiallisen viisuvoiton vuonna 2006.

Ohjelman backstagella nähtiin erikoinen tilanne, joka nousi sosiaalisessa mediassa valtavaksi puheenaiheeksi. Yhtyeen keulakuva Mr. Lordi nappasi takahuoneessa tähtitoimittaja Laura Frimanin syleilyynsä ja nuoli tämän korvaa ja poskea.

Juontaja Mikko Leppilampi mutisi lipomisen jälkeen mikkiinsä ”me too”, viitaten maailmalla puhuttaneeseen seksiskandaaliin.

Tv-katsojat pöyristyivät tempauksesta ja Twitterissä monet kirjoittivat kokeneensa tilanteen ahdisteluksi.

– Naisia ei nuolla luvatta maskin kanssa tai ilman, Twitterissä puhistiin.

Mr. Lordin lipomaksi joutunut Laura Friman kirjoittaa nyt Twitterissä tempauksen olleen ennalta sovittu,eikä hän kokenut tilannetta ahdistavaksi.

–  Huolestunut kansa! Lordin kielari ei tullut yllätyksenä. Korvani ja sieluni voivat hyvin. Hard rock hallelujah, Friman korostaa.

#Metoo-kampanja on levinnyt tänä syksynä hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa. Naiset ympäri maailman ovat kertoneet avoimesti kokemistaan häiritsevistä tilanteista ja seksuaalisesta ahdistelusta. Kampanja sai alkunsa pian sen jälkeen, kun Hollywoodin tuottajamoguli Harvey Weinsteinin sopimaton käytös naisia kohtaan paljastui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?