Viihde

Suosikkikoomikko paljastaa järkyttäviä yksityiskohtia huumeriippuvuudestaan – napsi 250 tablettia amfetamiinia viikonloppuisin

Julkaistu:

Brittikoomikko Jim Davidson tienasi suosionsa huipulla valtavia summia viikossa, mutta törsäsi koko omaisuutensa huumeisiin.
Brittiläinen juontaja ja koomikko Jim Davidson kertoo kaunistelematta päihderiippuvuudestaan Piers Morganin Life Stories -ohjelmassa.

90-luvulla Davidson nähtiin lukuisissa suosituissa tv-sarjoissa ja tv-visoissa, jotka tekivät Davidsonista erään Britannian kovapalkkaisimmista tv-tähdistä. Davidson sanoo Life Storiesissa tienanneensa viikossa noin 280 000 euroa, mutta raha ja menestys eivät tuoneet hänelle onnea.

– Elämästäni tuli sekasortoa. Minun piti hidastaa tahtia, mutta en tiennyt kuinka tekisin sen. Menin jo lounasaikaan pubiin juomaan kun olin tylsistynyt. Tienasin 280 000 euroa viikossa ja pystyin sen ansiosta unohtamaan tietyt asiat, kuten perheeni, Davidson sanoo.

Kun riippuvuus oli pahimmillaan, Davidson sanoo napsineensa jopa 250 amfetamiinitablettia viikonlopun aikana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kun olin nuorempi, otin joskus 250 pilleriä viikonloppuisin. Amfetamiinipilleriä. Se oli hirvittävää, siksi lopetin niiden syömisen. Ne saivat oloni kamalaksi, Davidson kuvailee ja sanoo siirtyneensä amfetamiinista kokaiiniin.


Neljä kertaa naimisissa ollut viiden lapsen isä sanoo, ettei ole ollut lastensa elämässä juuri ollenkaan päihderiippuvuuden ollessa pahimmillaan. Perhe pelkäsi huumeiden koituvan Davidsonin kohtaloksi ja koomikko itsekin sanoo olleensa varma, että hän kuolisi kokaiinin yliannostukseen.

– Perheeni huoli oli todellista ja on hienoa, että minusta välitetään. Olen silti vielä täällä. Kunpa asiat olisivat menneet eri tavalla, Davidson huokaa.

”En saanut huumeista tarpeekseni”

Koomikko on aikaisemmin kertonut työtovereiden tietäneen hänen riippuvuudestaan, mutta kukaan ei puuttunut hänen käytökseensä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Eräissä julkkisjuhlissa istuin pöydässä nenä verta vuotaen. Näytin siltä kuin voisin kuolla hetkenä minä hyvänsä. Muistan ihmetelleeni, että miksi Miss Maailma -voittaja ei halunnut jutella kanssani, hän on kertonut.

– En saanut huumeista tarpeekseni. Ne saivat minut tuntemaan itseni Teräsmieheksi. Elämä oli yhtä päättymätöntä juhlaa. Valvoin monta yötä putkeen juhlien ihmisten kanssa, joita en edes tuntenut. Millään ei ollut mitään väliä, ainoa tärkeä asia olivat huumeet.

Kaikesta huolimatta koomikko sanoo, ettei hän kadu mitään. Hän sanoo keskittyvänsä nyt pysymään kuivilla ja sanoo vähentäneensä alkoholinkäyttöään roimasti.

– Minulla ei olisi lapsiani, jos muuttaisin jotain menneisyydestäni. Asiat ovat mutkikkaita, enkä muistele menneitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt