188-senttinen sairaanhoitajaopiskelija ei kelvannut muotialalle – sai tylyä palautetta vartalostaan: työskentelee nyt alusvaatemallina - Viihde - Ilta-Sanomat

188-senttinen sairaanhoitajaopiskelija ei kelvannut muotialalle – sai tylyä palautetta vartalostaan: työskentelee nyt alusvaatemallina

Taylor Rhodenin haaveet mallin työstä olivat kaatua hänen pituuteensa.

Taylor Rhoden jätti sairaanhoitajan opinnot voitettuaan mallikisan.­

19.11.2017 21:58

23-vuotias Taylor Rhoden halusi jo lapsena malliksi. Hän haaveili työstä mainoksissa ja muotinäytöksissä, ja suurten muotitalojen edustamisesta. Myöhemmin hän alkoi pyrkiä aktiivisesti kohti unelmaansa, mutta sai kerta toisensa jälkeen kuulla, että hän oli liian pitkä tai kurvikas työhön.

Daily Mailin mukaan 188-senttinen Rhoden ei muotialan vaikuttajien mielestä kelvannut mainosmalliksi pituutensa vuoksi eikä näytöslavoille kurvikkaan vartalonsa takia. Hän sai kuulla vuosien ajan pilkallisia kommentteja vartalostaan ja päätti opiskella sairaanhoitajaksi, kun mallin työt eivät lyöneet leiville.

Kokoa 40 olevan Rhodenin onni kääntyi kuitenkin pian, sillä hänet valittiin yli 1 000 hakijan joukosta alusvaatemerkki Curvy Katen mainoskasvoksi. Lopullisen valinnan mallikisassa teki yleisö, joka äänesti tumman kaunottaren sen voittajaksi. Voittonsa myötä Rhoden varmisti itselleen pestin pluskokoisille suunnatun alusvaatemerkin keulakuvana.

Rhoden päätti lopettaa sairaanhoitajan opinnot, muutti Los Angelesiin ja alkoi toteuttaa unelmaan mallina. Kisan voitto takasi hänelle myös sopimuksen suuren mallitoimiston kanssa, jonka avulla hän on saavuttanut töitä plus koon mallina.

– Minut on käännytetty niin monista toimistoista pituuteni vuoksi. Minulle on aina sanottu, että olen ”liian pitkä”. Vaikka pituuteni ja ulkonäköni olivat ainutlaatuisia, minusta tuntuu, etteivät toimistot ikinä nähneet sitä, Rhoden kertoo Daily Mailille.

Mallikisan voittaminen ja alusvaatemalliksi pääseminen olivat Rhodenille unelmien täyttymys. Hän kertoo Daily Mailille, ettei ollut uskoa todeksi, että hän kelpaa viimein juuri sellaisena kuin on.

– Se tuntui niin uskomattomalta, koska olen tehnyt niin kauan niin paljon töitä tehdäkseni unelmistani totta, ja vihdoin kaikki se alkaa tuottaa hedelmää, hän totesi.

Rhoden kertoo, ettei hänen kaltaisiaan plus kokoisia ja tummia naisia juuri näe mallimaailman huipulla. Hän toivookin, että voisi muuttaa asian ja olla esimerkkinä kaiken kokoisille ja näköisille naisille.

– Tämä on minulle mahdollisuus inspiroida naisia ympäri maailmaa rakastamaan sitä ihoa, jossa he elävät, oman vartalonsa hyväksynyt nainen kertoo.

Rhoden paljastaa Instagram-tilillään ettei matka oman vartalonsa hyväksymiseen ollut helppo. Hän kertoo, että kärsin pitkään epävarmuudesta, jonka aiheuttivat lukuisat tylyt kommentit hänen vartalostaan.

– Muistan, että olin super epävarma ja onneton, ja häpesin ja inhosin pituuttani! En pitänyt siitä enkä rakastanut sitä. Joskus minusta jopa tuntui, että se esti minua lyömästä läpi mallimaailmassa, hän myönsi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?