70-luvun teini-idoli David Cassidy kriittisessä tilassa sairaalassa – ”Tilanne näyttää synkältä” - Viihde - Ilta-Sanomat

70-luvun teini-idoli David Cassidy kriittisessä tilassa sairaalassa – ”Tilanne näyttää synkältä”

TMZ kertoo, että tähden tila on heikentynyt viime päivien aikana.

David Cassidy pidätyskuvassa 21. elokuuta 2013.

19.11.2017 2:03

70-luvulla The Partridge Family -hittisarjassa teinitytöt hurmannut David Cassidy on kriittisessä tilassa sairaalassa, uutisoi TMZ-viihdesivusto.

Cassidyn, 67, elimet ovat huonossa kunnossa. Mies voi pian kuolla, ellei hänelle tehdä maksansiirtoa. Lisäksi hän kärsii munuaisen vajaatoiminnasta.

– Tilanne näyttää synkältä, lähde kertoo.

Kolme päivää sitten floridalaiseen sairaalaan tuodun Cassidyn tila on heikentynyt koko ajan. Hän oli jossakin vaiheessa keinotekoisessa koomassa.

Cassidyn läheiset ovat vierailleet sairaalassa hänen luonaan. TMZ:n mukaan perheelle on tehty selväksi, että heidän on syytä valmistautua pahimpaan.

Cassidy oli yksi aikansa suurimpia teini-idoleita. The Partridge Familyn kuvausten jälkeen hän keskittyi musiikkiuraansa ja kiersi ympäri maailmaa esiintymässä täpötäysille areenoille.

Cassidy on aiemmin kamppaillut päihderiippuvuutensa kanssa ja joutunut sen vuoksi ongelmiin myös lain kanssa.

Muutama vuosi sitten Cassidy joutui luopumaan kodistaan talousvaikeuksien takia. Aiemmin tänä vuonna hän paljasti sairastavansa dementiaa.

David Cassidy arkistokuvassa vuodelta 1995.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?