Viihde

Janna-Juulia Vuorela on Miss Helsinki 2018!

Julkaistu:

Miss Helsinki
Miss Helsinki -kilpailun voittaja kruunattiin ravintola Kaivohuoneella myöhään lauantai-iltana.
Miss Helsinki 2018 -kilpailu huipentui lauantaina Helsingin Kaivohuoneella kisattuun finaaliin, jossa kymmenenneksi Miss Helsingiksi valittiin 26-vuotias Janna-Juulia Vuorela.

– Minulla oli sellainen fiilis koko matkan ajan, että tämä on minun vuoteni, Vuorela iloitsi Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Ennen kaikkea haluan nauttia vielä tämän päivän, mutta huomenna lähdemme heti töiden kimppuun. Teen paljon töitä yhteistyökumppanien kanssa. Varmasti haluan tehdä paljon hyvää ja auttaa nuoria, hän jatkoi.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Jasmin Voutilainen ja toiseksi perintöprinsessaksi Venla Nikulainen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Yleisön suosikki oli Voutilainen, ja lehdistön ihannetytöksi valittiin Miska Nikander.


Tuore missi seuraa viime vuonna kilpailun voiton napanneen Sephora Ikalaban jalanjäljissä.

Kisan finaalissa nähtiin tänä vuonna vain seitsemän missikokelasta, sillä kaksi kaunotarta jätti kisan kesken jo aiemmin. Martina Aitolehti kertoi IS:lle perjantaina, että 22-vuotias Kamilla Gizulewska jätti kisan oma-aloitteisesti taustalla olevan pahoinpitelyn vuoksi.

Miss Helsinki -kisa on Aitolehden luotsaama kauneuskilpailu, jota on järjestetty vuodesta 2009, jolloin sen voiton vei Viivi Pumpanen. Kauneuskilpailu on ollut vuosien varrella mukana lukuisissa kohuissa, joista voit lukea lisää täältä.

Tänä vuonna Aitolehti ilmoitti, että hän siirtyy syrjään kilpailun järjestäjän paikalta tämän vuoden kisan jälkeen. Aitolehteä tehtävässä seuraa Miss Helsinki 2015, Rosanna Kulju.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt