MTV:n teiniäiti joutui psykiatriseen hoitoon: huolestuttava viesti Twitterissä – ”En ole itkenyt sillä tavalla aikoihin” - Viihde - Ilta-Sanomat

MTV:n teiniäiti joutui psykiatriseen hoitoon: huolestuttava viesti Twitterissä – ”En ole itkenyt sillä tavalla aikoihin”

MTV:n Teen Mom -sarjoista tuttu Catelynn Baltierra joutui lauantaina psykiatriseen hoitoon.

Catelynn Baltierre hakeutui hoitoon vaikeiden itsetuhoisten ajatustensa vuoksi.­

18.11.2017 21:15

MTV:n 16 & Pregnant-, Teen Mom-, ja Teen Mom OG -sarjoista julkisuuteen ponnahtanut Catelynn Baltierra (os. Lowell) on joutunut psykiatriseen hoitoon, kertoo Daily Mail.

25-vuotias Catelynn on brittimedian mukaan ollut itsetuhoinen jo pidempään, mutta tilanne kärjistyi perjantaina, kun 2-vuotiaan Nova-tyttären äiti mietti, miten voisi päättää elämänsä. Tosi-tv-tähti myöntää, että hän koki todellisen romahduksen.

Catelynn julkaisi hieman ennen hoitoon lähtöä Twitter-tilillään huolestuttavan viestin.

– Tänään mietin jokaista mahdollista keinoa tappaa itseni, tosi-tv-tähti kirjoitti Twitter-tilillään.

Catelynn kertoi twiitissään myös, että aikoo vaikeiden itsetuhoisten ajatustensa vuoksi hakeutua psykiatriseen hoitoon välittömästi. Hän myös merkitsi päivityksensä aihetunnisteella #makeChesterProud, viitaten sillä itsemurhan heinäkuussa tehneeseen Linkin Park -yhtyeen laulaja Chester Benningtoniin.

Baltierra julkaisi tilillään myös kuvan suuresta tatuoinnistaan, jossa lukee kaunokirjoituksella ”My story isn’t over yet” eli suomeksi ”Tarinani ei ole vielä lopussa”.

Tosi-tv-tähti kertoi Us Weekly -lehdelle, että hän oli pohtinut lukuisia tapoja päättää elämänsä ja paljasti karmivia suunnitelmiaan avoimesti lehdelle.

– Otan nyt kaiken sen ajan, jonka tarvitsen pitääkseni huolen itsestäni, nuori nainen totesi lehdelle.

Baltierre vuonna 2011.­

Catelynnin Tyler-puoliso twiittasi olevansa erittäin ylpeä vaimostaan.

– Elämäni olisi autiota ilman häntä, 25-vuotias Tyler totesi.

Myöhemmin Tyler kertoi, että oli vienyt vaimonsa hoitoon. Pariskunta oli itkenyt ja syleillyt toisiaan ennen hoitojakson alkua.

– En ole itkenyt sillä tavalla aikoihin, Tyler totesi Twitterissä.

Tv-katsojat ovat seuranneet Catelynnin elämää vuosien ajan huippusuosituista MTV:n sarjoista. Tosi-tv-tähti tuli raskaaksi vain 16-vuotiaana ja synnytti Carly-tyttären, jonka hän päätyi kuitenkin antamaan adoptoitavaksi yhdessä poikaystävänsä Tylerin kanssa. Riipaiseva päätös nähtiin 16 & Pregnant -sarjassa.

Catelynn (toinen vasemmalta) yhdessä Tyler-puolisonsa (vas.) sekä Teen Mom -sarjan tähtien Farrah Abrahamin (toinen oik.) ja Amber Portwoodin (oik.) kanssa.­

Lapsen adoptioon antaminen vaikutti parin suhteeseen vuosien ajan ja he ovat kamppailleet vaikeiden tunteidensa kanssa useita kertoja. Lisäksi Catelynn on kärsinyt masennuksesta ja lapsuutensa traumoista. Hän on kertonut avoimesti lapsuudenkotinsa väkivallasta, päihteidenkäytöstä ja muista näkemistään kauheuksista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?