Viihde

Turkkilaisnaisen, 71, uskomattoman nuorekas ulkonäkö lyö ällikällä – kauneuden salaisuus kebab

Julkaistu:

Turkkilaista poptähteä Ajda Pekkania ei uskoisi 71-vuotiaaksi.
Laulaja Ajda Pekkan, 71, singahti kotimaassaan Turkissa julkisuuteen jo 60-luvun lopulla, jolloin poptähti julkaisi ensimmäisen levynsä. Pekkan tunnetaan lempinimellä ”Superstar” ja onpa hän edustanut Turkkia myös euroviisuissa 1980.

Pekkan tunnetaan musiikkinsa ohella hehkeästä ulkonäöstään ja nainen ei näytä vanhentuneen päivääkään sitten uransa huippuvuosien.
Poptähti kertoo nyt paikalliselle ABC Gazetesi -lehdelle kauneutensa salaisuuden. Pekkan korostaa, ettei hänelle ole tehty mitään kauneusoperaatioita rintojen suurennusleikkauksen lisäksi. Paikallinen media on arvuutellut Pekkanille vuosien saatossa tehtyjä mahdollisia kauneusleikkauksia, mutta laulaja on sanonut olevansa täysin luomu, rintojaan lukuun ottamatta.
Pekkan sanoo käyvänsä säännöllisesti Sveitsissä spa-hoidoissa ja urheilevansa aktiivisesti. Turkkilaiskaunotar ei noudata tarkkaa dieettiä, vaan nauttii lähes päivittäin perinteisiä turkkilaisia herkkuja. Pekkan nauraa kebabin olevankin hänen nuorekkuutensa salaisuus.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olen aika tarkka ruokavaliostani, mutta en rajoita syömisiäni. Pidän kebabista ja kalasta, hän kuvailee.

– Geenit ja urheilu ovat tärkeässä roolissa, jos haluaa pysyä kunnossa, Pekkan tietää.


Hänen suosii hyötyliikuntaa ja juo runsaasti vettä.

– Kävelen, juon paljon vettä. En voisi kuvitellakaan elämää ilman vettä. Aloitan aamun aina juomalla inkivääri-sitruuna-hunajajuoman, Pekkan juttelee.

Pekkan on kotimaansa tunnetuimpia tähtiä ja julkaissut urallaan yli 20 albumia ja hänen levyjään on myyty yli 42 miljoonaa kappaletta.
Poptähti on omistanut elämänsä uralleen, mutta nyt hänen haaveissaan on saada oma lapsi. Hän on kertonut paikalliselle medialle toivovansa pystyvänsä matkustamaan Intiaan tai Yhdysvaltoihin hedelmällisyysklinikalle.

Alla olevalla videolla Ajda Pekkan kuvattuna euroviisuissa 1980. Hän edusti viisuissa kotimaataan kappaleella Aman Petrol:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt