Viihde

Jonne Aaronin autoon ilmestyi törkeä viesti – ex-tyttöystävä vakuuttaa viattomuuttaan: ”Mulla on alibi!”

Julkaistu:

Laulaja Jonne Aaron esittelee faneilleen autoonsa ilmestyneen yllättävän viestin.
Laulaja Jonne Aaron hieraisi silmiään palattuaan autolleen kahvitauon jälkeen. Joku kiusantekijä oli piirtänyt Tampereen Keskustorilla auton konepeltiin tylyt terveiset suosikkilaulajalle.

– Kahvitauon aikana joku toivotti minulle hyvää viikonloppua, laulaja kirjoittaa Instagramissaan ja esittelee saamansa viestin. Kuvan yhteyteen hän on lisännyt hashtagin ”ei oo rakkautta keskustorilla”.

Konepellillä komeili valtavankokoinen piirros keskisormesta.
Laulajan kuva on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa, jossa kysellään onko Jonne Aaron sittemmin pessyt autonsa. Hänen entinen tyttöystävänsä Maija Kerisalmi on kantanut kortensa kekoon ja vitsailee Instagramissa, ettei piirros ainakaan ollut hänen aikaansaannostaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Mulla on alibi! Kerisalmi nauraa Instagramissa.

– Onkohan noin? laulaja on vastannut Kerisalmen kommenttiin.


Maija Kerisalmi on aikaisemmin kertonut Ilta-Sanomille hänen ja Jonne Aaronin välien viilentyneen eron jälkeen. Pari seurusteli noin puolentoista vuoden ajan.

– Ei olla missään tekemisissä eikä missään yhteyksissä. Se on parempi niin. En haluaisikaan olla tekemisissä hänen kanssaan, koska en kaipaa elämääni mitään negatiivista ja uskon, että pidemmän päin se toisi mulle vain pahaa mieltä, missikaunotar kuvaili parin välejä IS:lle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt