Viihde

40-vuotias äiti ja teini-ikäiset tyttäret sekoittivat netin – yhteisselfiet saavat katsojan hämmennyksen valtaan

Julkaistu:

selfiet
Äidin ja tyttärien yhteiskuvat saivat sosiaalisen median ihmetyksen valtaan. Äitiä kutsutaan hyvästä syystä nettimaailman Benjamin Buttoniksi.
Kaikki alkoi, kun 40-vuotias kolmen lapsen äiti Kienya Booker julkaisi omalla Instagram-tilillään hauskan ennen ja jälkeen -kuvan 16- ja 18-vuotiaiden tytärtensä kanssa. Alkuperäisessä, 2000-luvun alussa otetussa kuvassa Kienya hymyilee lastensa kanssa kun he ovat vielä pieniä lapsia. Seuraavassa kuvassa he ovatkin jo teinejä.

Kuva lähti leviämään netissä, mutta ei vanhan kuvan takia, vaan siksi, että käyttäjät eivät erottaneet perheenjäseniä enää jälkimmäisessä kuvassa toisistaan.
Käyttäjät ihmettelivät, kuka alemman kuvan naisista oikein oli äiti ja kuka teini.

Kienya kommentoi aihetta Yahoo Lifestyle -sivuston haastattelussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ylempi kuva on otettu 12 tai 13 vuotta sitten, ja alempi on otettu aivan viime aikoina. Siitä se sitten lähti, äiti ihmetteli.

Some-kansa on nimennyt Bookerin osuvasti tosielämän Benjamin Buttoniksi, koska hän tuntuu vain nuorentuvan vuosien myötä. Benjamin Button on fiktiivinen elokuvahahmo, jonka elämänkaari eteni ”väärinpäin”: Hän syntyi vanhuksena ja kuoli vauvana.
Artikkelin mukaan perheen jakamista kuvista on tehty meemejä ja niitä on jaettu eteenpäin. Sävy on ollut lähinnä ihaileva ja ystävällinen, joten äitiä ei aluksi haitannut se. Osa kommenteista on kuitenkin äidin mukaan ”hiukan kummallisia”.

– Monet tulivat sanomaan minulle, että valehtelen ja en oikeasti ole heidän äitinsä, vaan pikemminkin sisko.

– Jotkut myös kommentoivat, että ihmiset tekevät mitä hyvänsä julkisuuden eteen ja että teeskentelen olevani heidän äitinsä.

Joillain kommentoijilla meni myös iät ja numerot sekaisin, ja väittivät, että Booker oli aivan liian nuori ollakseen 18-vuotiaan tyttärensä äiti. Todellisuudessa hän oli 22-vuotias saadessaan esikoisensa.
– Jotkut negatiiviset kommentit vähän häiritsevät. Mutta suurimmaksi osaksi olen iloinen koko tästä jutusta.

Perhe julkaisee Instagramissa nykyään myös vinkkejä luonnonmukaiseen hiustenhoitoon ja vinkkejä siitä, miten luonnonkiharasta tukasta saa tehtyä hienoja kampauksia. Kampausvinkeistä on tullut profiilissa todella suosittuja.

Ota kantaa

Tunnistitko äidin kuvista?

Kyllä 71% En 29%
Ääniä yhteensä 20726

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt