Viihde

Grease-tähden poikaystävä katosi kuin tuhka tuuleen vuonna 2005 – yksityisetsivät tutkivat kuolemaa turhaan 12 vuotta: Mysteeri ratkesi

Julkaistu:

katoamismysteeri
Grease-näyttelijä Olivia Newton-Johnin poikaystävä katosi jälkiä jättämättä 12 vuotta sitten. Miehen epäiltiin jopa lavastaneen oman kuolemansa. Katoamismysteeri tuli nyt vihdoin päätökseensä.
Olivia Newton-John menetti miesystävänsä Patrick McDermottin, nykyään 60 vuotta, oudossa veneonnettomuudessa vuonna 2005. McDermottin uskottiin hypänneen tahallaan veneestä ja hukkuneen aaltoihin. Pahimmissa salaliittoteorioissa veikattiin, että McDermott lavasti tahallaan oman kuolemansa.

Ruumista ei koskaan löydetty, eikä ihmekään, sillä nyt mies on löytynyt elossa Meksikosta. Mysteeri paljastui, kun Meksikossa leirintäalueella otetussa valokuvassa poseerasi tutun näköinen paidaton mies, joka tosin näytti hiukan rähjäiseltä. Myöhemmin poliisi varmisti, että mies on suurella varmuudella Patric McDermott. Miehen kerrotaan elävän nykyään Meksikossa saksalaistaustaisen rakastajattarensa kanssa.

Jo vuonna 2016 uutisoitiin ensimmäiset epäilyt siitä, että mies asustelisi nykyään Meksikossa. Tuolloin paikallinen satamatyöntekijä kertoi lehdille nähneensä miehen hyvinvoivana ja elossa.
Miehen kerrotaan kadonneen pian sen jälkeen, kun hän kärsi täydellisen vararikon. Hänellä oli maksamattomia laskuja ja velkaa yhteensä useiden kymmenien tuhansien dollarien edestä. Laskujen joukossa oli muun muassa maksamattomia elatusmaksuja. Elatusmaksut koskivat entisestä avioliitosta syntynyttä Chance-poikaa, jonka äiti Yvette Nipar oli yrittänyt saada saataviaan jo pitkään ennen katoamista.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Grease-elokuvasta tutuksi tullut näyttelijä Olivia Newton-John ja McDermott olivat seurustelleet yhdeksän vuoden ajan, kun McDermott lähti yön yli kestäneelle kalastusretkelle ja katosi. Etsinnät lopetettiin marraskuussa 2008, ja poliisi ilmoitti miehen todennäköisesti kuolleen.


Tapausta tutkinut poliisi John Nazarian kommentoi eräälle lehdelle, että katoaminen oli todellakin hyvin epäuskottava. Kalastusaluksella oli muitakin retkellä mukana olleita, eikä kukaan tiennyt, miten McDermott oikein pääsi katoamaan.

– Ajatus siitä, että hän putosi veneestä, eikä kukaan nähnyt sitä tai löytänyt koskaan hänen ruumistaan, on mielipuolisinta mitä olen koskaan kuullut, hän päivitteli.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt