Martina Aitolehti: Miss Helsinki -ehdokas joutui jättämään kisan juuri ennen finaalia – taustalla pahoinpitely - Viihde - Ilta-Sanomat

Martina Aitolehti: Miss Helsinki -ehdokas joutui jättämään kisan juuri ennen finaalia – taustalla pahoinpitely

Kisan järjestäjä Martina Aitolehti kertoo, että Kamilla Gizulewska jättää kisan oma-aloitteisesti taustalla olevan pahoinpitelyn vuoksi.

Kamilla Gizulewska (kuvassa vasemmalla) jätti kisan omatoimisesti.

17.11.2017 15:54

Lauantaina 18. marraskuuta Helsingin Kaivohuoneella valittava Miss Helsinki -kisa koki kolauksen vain hetkeä ennen finaalia. Yksi finalisteista joutuu jättämään kisan kesken.

Kisan järjestäjä Martina Aitolehti kertoo IS:lle, että 22-vuotias finalisti Kamilla Gizulewska jättää kisan oma-aloitteisesti taustalla olevan pahoinpitelyn vuoksi. Hänet on tuomittu pahoinpitelystä vuonna 2013. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

– Päätös oli yksin Kamillan. Tosi harmi, varsinkin hänelle itselleen. Minun puolestani hän olisi voinut jatkaa, Martina sanoo.

– Kyse on alaikäisenä tapahtuneesta asiasta, ja tästä on jo useampi vuosi, joten sen puolesta en kokenut itse ongelmia jatkolle.

Kamilla poseerasi IS:lle Kaivohuoneella elokuussa.

Martina kertoo, että Kamilla oli kisoissa vahvoilla.

– Hänellä oli hyvät mahdollisuudet sijoittua, mutta tietysti tällaiset ovat ikäviä juttuja, ja ymmärrän, ettei hän halunnut tämän uutisen jälkeen kohdata lehdistöä. Ja tietysti pitää miettiä, voiko tällaisen uutisen jälkeen ylipäätään voittaa kisaa.

Kaikilta missifinalisteilta on kysytty ennalta, onko heillä taustalla mahdollisia rikostuomioita.

– Näitä kysytään aina, ja olisi hyvä olla rehellinen, koska nämä asiat tulevat lopulta aina esiin.

Miss Helsinki –finaali nähdään ISTV:ssä suorana lähetyksenä huomenna lauantaina kello 21.30 alkaen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?