Vain 4 prosenttia läpäisi vaikeimmat testit – selviätkö sinä tästä visuaalisesta tarkkuuskokeesta? Kokeile! - Viihde - Ilta-Sanomat

Vain 4 prosenttia läpäisi vaikeimmat testit – selviätkö sinä tästä visuaalisesta tarkkuuskokeesta? Kokeile!

IS:n suositut etsi ero -testit saavat jatkoa.

17.11.2017 15:55

IS:n julkaisemat suositut etsi ero -testit ovat puhuttaneet visailijoita. Muun muassa elokuun testissä ollut vaikea karhukuva aiheutti monille päänvaivaa. Vaikeimmat testeistä on pystynyt virheittä läpäisemään alle 4 prosenttia pelaajista. IS:n viidennessä, supertestissä läpäisyprosentti oli alle 0,4, eli harvempi kuin joka 250:s sai testistä täydet pisteet.

Tämä testi ei ole aivan yhtä haastava. Tässä kuitenkin näytetään tuttuun tapaan neljä kuvaa, joista yhdessä on muihin verrattuna jokin ero. Kuvia on 15 kappaletta, ja jokainen kuva on aina edellistä haastavampi. Alussa on muutama lämmittelykysymys, mutta sen jälkeen taso muuttuu erittäin vaativaksi. IS julkaisee vaikeimpien tehtävien oikeita vastauksia tällä sivulla myöhemmin tänään perjantaina.

Testiin pääset alta. Jos testi ei näy, voit pelata sen tästä linkistä.

Jos tämä testi tuntuu liian haastavalta, aloita mieluummin aiemmista neljästä tarkkuustestistä. Löydät niihin linkit alta. Jos puolestaan tämä on liian helppo, kokeile supertestiä tästä linkistä.

Aiempia tarkkuustestejä:

IS:n tarkkuustesti I

IS:n tarkkuustesti II

IS:n tarkkuustesti III

IS:n tarkkuustesti IV

IS:n kaikki laajat testit ja visat löydät tästä linkistä.

Tämän visan vaikeimpiin tehtäviin löydät vastauksia täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?